LP Kangasalan komea voittoputki katkesi – ”Tällainen peli motivoi paljon” - Urheilu - Aamulehti

LP Kangasalan komea voittoputki katkesi – ”Tällainen peli motivoi paljon”

Braedyn Tutton kuului LP Kangasalan onnistujiin.

20.11. 22:04

Kauden avausottelussa koetun tappion jälkeen 11 naisten lentopalloliigan ottelua peräkkäin voittanut LP Kangasala koki lauantaina puolustavan mestarin LP Viestin kovuuden Salossa. Tomi Lemminkäisen suojatit voittivat 3–1.

Voitto oli vastaavasti kotijoukkueelle 12. peräkkäin. LP Kangasalan putki alkoi 29. syyskuuta, kun LP Viesti kaatui. Silloin heillä ei ollut passarina Viktoriia Tuchashviliä.

”Tuohon peliin ei tätä kannata verrata, sillä molempien kausi oli silloin alussa. Pelasimme ajoittain siten kuin LP Viestin tasoista joukkuetta vastaan pitää pelata, jos aikoo voittaa, mutta emme riittävän pitkiä pätkiä”, sanoi LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen.

Hakkuri Gabriela da Silva palkittiin parhaana ja hän tekikin 21 pistettä, mutta hänenkin tasonsa ailahteli ottelun aikana. Avauserässä hän teki vain kaksi pistettä.

Yleispelaajista Emmi Riikilä teki 11 pistettä. Ronja Heikkiniemi ei vielä pelannut.

”Hän on jo harjoitellut, mutta emme ota riskejä tässä vaiheessa kautta. Kevääseen on aikaa ja cupin lopputurnaukseenkin pari kuukautta”, Keränen sanoi.

LP Kangasala voitti kolmannen erän. Sitäkin LP Viesti johti, mutta vieraat nousivat ohi.

”Tällainen peli motivoi paljon. Näki liigan kärkijoukkueen tason ja huomasi mitä asioita pitää erityisesti kohentaa”, Keränen tiivisti.

Braedyn Tutton korvasi keskipelaajana Taija Tikan toisessa erässä ja kuului onnistujiin.

”Braedyn toi piristystä peliin”, Keränen sanoi.

Bulgarialainen Elena Becheva oli 20 pisteellä Viestin tehokkain.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut