Jo yhdeksäs voitto putkeen – Akaan pelaajat nauttivat saunan löylyissä, päävalmentaja lähti kotiin omalla autolla - Urheilu - Aamulehti

Jo yhdeksäs voitto putkeen – Akaan pelaajat nauttivat saunan löylyissä, päävalmentaja lähti kotiin omalla autolla

Akaa haastaa keskiviikkona lentopalloliigan kärkijoukkueen Savo Volleyn.

Kristo Kollo pelasi huippuottelun Hurrikaania vastaan.

20.11. 21:46

Akaa-Volleyn pelaajat pääsivät nauttimaan yhdeksännestä peräkkäisestä liigavoitosta rentouttavassa saunaillassa, mutta päävalmentaja Olli Kunnari suhtautui juhlahetkeen tyynemmin.

”Lähden kohta autolla kotiinpäin”, Kunnari totesi.

Akaan joukkue ansaitsi juhlahetkensä ilman muuta pehmitettyään Hurrikaanin lukemin 3–1 (23–25, 25–20, 25–20, 25–23).

”Hurrikaani haastoi ihan hyvin, mutta ratkaisimme pelin paremmalla syöttöpelillä. Teimme 12 ässää ja vain 14 virhettä. Se on hyvä suhde”, Kunnari kiitteli.

Lauantainen kamppailu oli Akaalle samalla kenraaliharjoitus ensi keskiviikon kärkikamppailua varten. Liigakärki Savo Volley saapuu silloin Toijalaan.

”Tottakai se on hyvä testi tähän paikkaan, vaikka kevään ratkaisupeleihin on vielä aikaa. Emme saaneet ensimmäisessä kohtaamisessa hirveästi aikaan. Yritetään nyt horjuttaa Savoa hiukan enemmän.”

Vaikka kausi on vielä nuori, Akaalle avautuu kotiyleisönsä edessä huikea mahdollisuus.

”En ajattele asioita voittojen, vaan pelin kautta. Yritän viedä asioita eteenpäin pikku hiljaa. Näitä askeleita on tullut. Meidän pelaajatkin tietävät varsin hyvin, ettei ensimmäinen Savo-kamppailu kertonut todellista tasoeroa”, Kunnari painotti.

Kunnari lepuutti lauantaina koko pelin luottolaituri Joni Mikkosta.

”Pikkumurheita – ei sen ihmeempää. Katsotaan keskiviikkona uudestaan.”

Kunnarin onneksi Akaan arsenaalista löytyy luotettava Kasimir Vuorinen, joka pystyy hoitamaan toisen yleispelaajan tontin luotettavasti. Niin kuin nytkin.

Huippukunnossa oleva virolaislaituri Kristo Kollo takoi saldon 21/+14.

”Kollo on parantanut koko ajan päästyään eroon EM-kisaväsymyksestään. Kaveri on huippukunnossa. Kun siihen lisätään virkeä mieli, hyvää seuraa.”

Maajoukkuesentteri Sauli Sinkkonen latoi pöytään loistolukemat 14/+13 ja Suomi-libero Voitto Köykkä nosti aloituksia erehtymättömästi.

Tälle pohjalle kelpaa rakentaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut