Eero Hirvonen ei pysty osallistumaan Rukan maailmancupiin - Urheilu - Aamulehti

Yhdistetyn mies Hirvosen loukkaantumiskurimus pitenee – päävalmentaja purkautui Twitterissä: Harmittaa, mutta minkäs teet

Eero Hirvonen ei pysty osallistumaan Rukan maailmancupiin.

Eero Hirvonen ei pysty osallistumaan ensi viikolla Rukalla kilpailtavaan maailmancupin avaukseen.

16.11. 20:57

STT

Suomen yhdistetyn miesten kärkijoukkoon kuuluva Eero Hirvonen ei pysty osallistumaan ensi viikolla Rukalla kilpailtavaan maailmancupin avaukseen. Hän loukkasi reitensä sulkapalloa pelatessa ”muutama viikko sitten” ja joutui jäämään pois Keski-Euroopassa järjestetyltä mäkileiriltä.

Maanantain tutkimuksissa selvisi, ettei mäkeen ole vieläkään asiaa. Paluu kilpailuihin tapahtunee vasta joulukuun puolivälin jälkeen.

”Lopputulos on se, etten kilpaile Rukalla. Ajankohta hyppäämisen aloittamiselle on siinä Rukan viikonlopun aikaan. Jalka vaatii perusvoimaharjoittelua ja kuntouttamista, jotta pohjat ovat sellaiset, että kilpailukautta voi alkaa viedä eteenpäin”, Hirvonen kertoi Ylelle.

Hirvonen, 25, oli huippuiskussa kaudella 2017–18, jolloin hän saavutti maailmancupissa viisi henkilökohtaista palkintopallisijaa. Vielä 2019 hän voitti Ilkka Herolan kanssa Salpausselän maailmancupin parikilpailun, mutta sittemmin leikkaushoitoa vaatineet polvi- ja käsivammat ovat hidastaneet tahtia.

”Elämään kuuluu ylä- ja alamäet. Harmittaa, mutta minkäs teet. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa”, yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen kirjoitti Twitterissä Hirvosen tuoreimman vastoinkäymisen jälkeen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut