Classicin naisille vierasvoitto, Kooveelle kuudes tappio putkeen - Urheilu - Aamulehti

Classicin naisille vierasvoitto, Kooveelle kuudes tappio putkeen

Tamperelaisjoukkueiden tunnelmat olivat kaksijakoiset, kun yli kuukauden MM-tauko alkoi lauantain liigakierroksen jälkeen.

Classicin nuori tähti Suvi Hämäläinen jäi ilman tehopisteitä Nurmijärvellä.

13.11. 20:54

Classicin naiset voittivat lauantaina viimeisen liigaottelun ennen yli kuukauden pituista MM-kisataukoa, kun perinteinen 2010-luvun finaalivastustaja SB-Pro kaatui salibandyn naisten liigassa Nurmijärvellä jatkoajalla 5–4.

Toki joukkueen tauko ei vielä alkanut, sillä Classic pelaa cupin puolivälierissä sunnuntaina.

”Kohtaamme Mynämäellä Wirmon akatemiajoukkueen ja voitolla pääsemme tammikuussa Turussa pelattavaan lopputurnaukseen”, valmentaja Pekka Nieminen sanoi.

Classic kasvatti SB-Pro-ottelun voitolla liigan pisteputkensa kuuteen otteluun. Voittomaalin teki Annu Selinummi ajassa 61.17. Kolmekin pistettä oli lähellä, sillä SB-Pro tasoitti ilman maalivahtia vain puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

”Hieno laukaus, mutta kyllä kolme pistettä olisi pitänyt ottaa. Menimme turhaan mukaan kaverin hitaaseen pelitempoon, kolmas erä oli parempi ja jatkoaika täysin meidän hallussa”, Nieminen sanoi.

MM-kisoihin matkaava Sanni Nieminen ei ollut mukana, ei liioin varapaikalla oleva Alisa Pöllänen. Mukana oli MM-kisapelaajista Johanna Homi, mutta hän ei päässyt pisteille. Myös varapaikalla oleva nuori tähti Suvi Hämäläinen jäi kiikaritehoihin.

”Vastustajat ottavat yleensä tarkemmin nimekkäitä pelaajia ja silloin muille jää tilaa enemmän”, Nieminen perusteli saldoja.

Koovee ei päässyt liigatauolle yhtä hyvissä tunnelmissa, sillä vierastappio 5–9 TPS:lle oli peräti kuudes peräkkäinen. Tilanne oli Turussa vielä ottelun puolivälissä 3–3.

Kari Lehtisalon valmentaman Kooveen edellinen voitto tuli 23. lokakuuta liigajumbo SSRA:sta.

”Tauolla ei vietetä lomaa, vaan harjoitellaan etenkin pallollista peliä. Omalta alueelta on päästävä nykyistä paremmin pois paineen alta, aivan liikaa hukataan palloja ja niin oli tänäänkin”, Lehtisalo sanoi.

Saimi Lehdon piste saldo oli 2+1, ja toiseksi tehokkain oli joukkueen ainoa MM-pelaaja Elli Kylmäluoma tehoilla 1+1.

”Muita ei ole tauon harjoittelusta pois kuin Elli”, Lehtisalo totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut