Suomen cupin ohjelma muuttui puolustavalle mestarille epäreiluksi, mutta Kangasala keskittää energiansa kentälle: ”Sunnuntain peli syksyn tärkein” - Urheilu - Aamulehti

Suomen cupin ohjelma muuttui puolustavalle mestarille epäreiluksi, mutta Kangasala keskittää energiansa kentälle: ”Sunnuntain peli syksyn tärkein”

Kangasala kuittasi liiga-avauksen kotitappion Kuusamossa ja venytti voittoputkensa jo kymmeneen peliin.

Brasilialaishakkuri Gabriela da Silva osoitti kovuutensa myös Kuusamossa.

13.11. 20:02

LP Kangasalan naislentopalloilijoiden kypsyyttä mitataan nyt toden teolla.

Kangasala nappasi lauantai-iltana komean 3–1 (25–20, 15–25, 25–20, 25–15) -liigavoiton Kuusamon Pallo-Karhuista, mutta sitä oli varaa maiskutella vain muutama tunti.

Sen jälkeen katseet piti kääntää nopeasti sunnuntaihin ja viikonlopun tärkeimpään kamppailuun.

Silloin vastassa on Woman Volley ja pelissä tuplapanos. Liigapisteiden ohella jaossa on Suomen cupin lopputurnauspaikka.

Kangasala puolustaa cup-voittoa viime talvelta ja haluaa kuumeisesti Tampereella järjestettävään Final Fouriin.

”On päivänselvää, että haluamme voittaa cupin uudestaan. Niinpä sunnuntainen peli on syyskauden tärkein tähän mennessä”, Kangasalan valmentaja Arttu Keränen painotti.

Alun perin tämä kamppailu piti pelata tammikuun alussa Kangasalla, mutta jossakin vaiheessa tilanne muuttui radikaalisti – syystä tai toisesta.

”Jokainen ymmärtää, että valmistautumisaika jää todella ohueksi, mutta siihen ei kannata uhrata nyt tippaakaan energiaa. Kun uskomme omaan tekemiseemme ja tappelemme tosissamme, olemme tosi kovia. Niin kuin nyt nähtiin”, Keränen painotti.

Lauantainen liigavoitto oli Kangasalan joukkueelle jo kymmenes peräkkäinen. Samalla Keräsen luotsaama ryhmä pääsi kuittaamaan avauskierroksen kotitappion.

Kangasala maksoi kalavelat brasilialaishakkuri Gabriela da Silvan ja maajoukkuelaituri Emmi Riikilän johdolla. Viikko viikolta petraava da Silva tehtaili saldon 16/+6 ja Riikilä 15/+6.

Liigan ykköslibero Tiiamari Sievänen oli taas loistovireessä. Sievänen poimi kotijoukkueen aloitukset ylös erehtymättömästi ja teki puolustuksessa paljon arvokasta työtä.

Sieväsen hiha on tällä hetkellä pomminvarma. Hän kirjasi tiistaisessa Vampula-ottelussa vastaanottoprosentin 100 toisen kerran liigaurallansa.

”Olen tosi tyytyväinen kolmannen ja neljännen erän taisteluilmeeseen. Saimme kovana lyöntijoukkueena tunnetun Kuusamon hyökkäystehot aika alas”, Keränen kiitteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut