MM-kisat lähestyvät – huippupakki Krister Savosen tilanteesta on luvassa lisätietoja pian - Urheilu - Aamulehti

MM-kisat lähestyvät – huippupakki Krister Savosen tilanteesta on luvassa lisätietoja pian

Classic voitti Nokian KrP:n Suomen cupin puolivälierissä.

Nico Salon (vas.) Classic vei voiton Joona Rantalan KrP:stä.

21.11. 21:05

Aamulehti

Tampereen Classicin miesten joukkue eteni salibandyn Suomen cupin finaaliviikonloppuun. Classic kukisti puolivälierässä Nokian KrP:n 5–4 (2–0, 1–2, 2–2) ja meni neljän joukkoon.

Tutut tähdet olivat pääroolissa sunnuntainakin. Classicin Sami Johansson iski 1–0- ja 3–0-osumat. Henri Johansson (1+2) ja Joona Rantala (1+1) pitivät KrP:n voittotaistossa. Henri Johansson laukoi 4–5-kavennuksen 14 sekuntia ennen täyttä aikaa. KrP sai rakennettua tämän jälkeen vielä pari kelpo veto- ja maalipaikkaa, mutta Classic kesti.

”Siinä tuli yksi nukahdus, mutta muuten selvittiin hyvin”, Classicin päävalmentaja Samu Kuitunen sanoi.

Kuitunen ei huippupelaajiaan lepuuttanut, vaikka 11 joukkueen pelaajaa lähtee seuraavaksi maajoukkueen matkaan ja MM-kotikisoihin.

”Asetelma ei ollut helppo, kun aamupäivällä puolet joukkueesta pakkasi laukkuja. Siihen nähden oli hyvä ja tyylikäs esitys”, Kuitunen hymähti.

Vain pelikiellossa ollut Janne Lamminen ja aivotärähdyksen syyskuussa saanut Krister Savonen olivat MM-kisapelaajista sivussa. Savosen tilanteesta on odotettavissa lisätietoja maanantaina. MM-kisat alkavat 3. joulukuuta. Joukkue lähtee lämpöleirille maanantaina.

Maajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Kuitunen ei lähde Las Palmasiin, vaan jää vetämään Classicin harjoituksia Tampereelle.

”Näin tiedetään, että ollaan varmasti kurssissa. Olemme ottaneet harjoituksiin tulevaisuuden pelaajia, joten saamme kunnon treenit.”

Suomen cupin finaaliviikonloppu pelataan Turussa 7.–9. tammikuuta. Myös Classicin naiset ovat neljän parhaan joukossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut