Suora lähetys SB-Pro–Classic-ottelusta - Urheilu - Aamulehti

Suora lähetys peruttu: Jatkaako Classic kestomenestyjän vaikeaa kautta?

Classicin Kristiina Kauppila on aloittanut kauden vahvasti tehoin 4+12=16.

10.11. 12:03 | Päivitetty 11.11. 16:18

Aamulehti

Tampereen Classic yrittää vankistaa asemiaan naisten salibandyliigan kärkikahinoissa, kun se kohtaa SB-Pron Nurmijärvellä lauantaina.

Aamulehden piti näyttää ottelu suorana, mutta suora lähetys on jouduttu valitettavasti perumaan tuotantoteknisistä syistä.

SB-Pro on ollut sarjan kestomenestyjä ja ollut mitaleilla peräti 11 kautta putkeen. Nyt Nurmijärvellä on menossa vaikeampi kausi. Joukkue heikentyi viime kaudesta, mikä on näkynyt suoraan tämän syksyn tuloksissa.

SB-Pro on sarjassa viidentenä ja jäänyt jo kauas kärkinelikosta, johon Classic kuuluu. Joukkue on kärsinyt useita tylyjä tappioita. Classic voitti edellisen kohtaamisen 9–2 Lempäälässä syyskuun lopulla.

Kokeneet kaksoset Mirja ja Laura Hietamäki sekä Elina ja Karoliina Kujala ovat SB-Prolle kaikki kaikessa. Mirja Hietamäki (12+2) pelaa tehojen osalta jopa parasta kauttaan vuosiin. Hän on sarjan maalipörssissä kolmantena.

Classicissa on riittänyt onnistujia tasaisessa rintamassa, vaikka tärkeät Alisa Pöllänen ja Sanni Nieminen ovat olleet pidempään sivussa loukkaantumisten takia. Viime viikonloppuna Classic nousi niukasti jatkoaikavoittoon sarjajumboa SSRA:ta vastaan ja taipui voittomaalikisan jälkeen viime kauden mestarille PSS:lle.

Juttua korjattu 11.11.2021 klo 15.50: Aamulehti ei näytä ottelua suorana toisin kuin aiemmin mainittiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut