Tampereella asuva Peppi Konsteri, 17, varmisti keilailun MM-mitalin: ”Ihan pirun hyvä fiilis” - Urheilu - Aamulehti

Tampereella asuva Peppi Konsteri, 17, varmisti keilailun MM-mitalin: ”Ihan pirun hyvä fiilis”

Peppi Konsteri (vas.) ja Ani Juntunen tuulettivat puolivälierävoittoa Dubaissa.

9.11. 18:53

Aamulehti

Peppi Konsteri varmisti Ani Juntusen kanssa keilailun naisten parikilpailun MM-mitalin Dubaissa. Konsteri ja Juntunen voittivat puolivälieräottelussa Malesian Natasha Roslanian ja Faten Najihahian. Kaksikko keilaa lauantaina parikilpailun välierissä, mutta jo puolivälierän voitto takaa vähintään pronssin.

Konsteri ja Juntunen kukistivat malesialaisparin luvuin 278–256. Voitto ratkesi, kun Konsteri teki kymmenenteen ruutuun kaksi kaatoa ja heitti viimeisellään yhdeksän keilaa kumoon.

Konsteri ja Juntunen edustavat Porin Giantsia. Konsteri on kotoisin Turusta, mutta hän asuu nykyään Tampereella. Konsterin isä Sami Konsteri pyörittää Kaupin keilahallia.

Peppi Konsteri on vasta 17-vuotias. Hän voitti viisi mitalia junioreiden EM-kilpailuissa aiemmin tänä vuonna. Palkintokaapista löytyy myös muun muassa juniorien MM-hopeaa.

”Ihan pirun hyvä fiilis. Keilasimme tänään todella hyvin ja keskityimme tekemiseen. Sovimme ennen puolivälierää, että lähdemme nauttimaan ja teemme molemmat viisi hyvää ruutua. Saimmekin tehtyä kahdeksan kaadon jonon”, Konsteri sanoi Keilailuliiton tiedotteessa.

Lue lisää: Bändi-iltoja, ruokaa ja hohtokeilausta – uusi yrittäjä rakentaa perinteikkäästä Kaupin keilahallista viihdekeskusta

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut