Classicin Sami Johanssonin tehohetki päätöserässä tuotti neljä maalia - Urheilu - Aamulehti

Classicin Sami Johanssonin tehohetki päätöserässä tuotti neljä maalia

Classicin Sami Johansson (vas.) oli vauhdissa EräViikingit-pelin päätöserässä.

5.11. 21:38

Sami Johansson teki reilussa seitsemässä minuutissa neljä maalia päätöserässä, kun Classic kukisti Helsingissä EräViikingit 8–2. Vielä kahden erän jälkeen tilanne oli tasan 2–2 ja avauserä oli maaliton.

”Avauserässä katseltiin, mitä toinen tekee, ei ollut paljon tilanteitakaan. Toki pallonhallinta oli ehkä 55–45 meidän eduksi. Erilainen alusta kuin meillä normaalisti myös vaikutti. Kaveri oli myös sitkeä alussa, mutta harvemmin silti tässä lajissa pelataan maalittomia eriä”, Classicin valmentaja Samu Kuitunen arvioi pelin jälkeen tapahtunutta.

EräViikingit teki ottelun avausmaalin vasta ajassa 28.06. Nico Salo ja Ville Lastikka veivät vieraat johtoon, mutta EräViikingit tuli vielä tasoihin toisessa erässä.

”Toinenkin erä oli alussa nihkeää, mutta erän puolivälin jälkeen peli alkoi toisessa erässä näyttää vähän siltä kuin mitä pitää olla ja päätöserä oli selvemmin meidän. Kun teimme 2-3-maalin, niin se vapautti meitä lisää ja jotenkin kaverilla alkoi puhti heikentyä”, Kuitunen sanoi.

EräViikingit pelasi ajoittain kovaa, eikä kolhuilta vältytty.

Janne Lammista otettiin polvella maalin takana ja Nico Saloa töötättiin niskaan. Pieniä kolhuja nuo olivat onneksi. Ei kumpikaan loukkaantunut noissa tilanteissa”, Kuitunen sanoi.

Viikolla peräti 11 Classicin pelaajaa valittiin Suomen MM-joukkueeseen joulukuun kotikisoihin ja oli tärkeää, ettei loukkaantumisia tullut lisää.

”Loukkaantumisia on ollut jo riittämiin”, Kuitunen sanoi.

Classic pelaa seuraavan kerran 13. marraskuuta Tiikereitä vastaan. Sen jälkeen kohdataan vielä SPV ennen MM-kisataukoa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut