Ringeten SM-sarjassa nähtiin paikallistaisto, kun jumboksi jäänyt Ilves haastoi kärkijoukkue NoU:n – tallenne nyt katsottavissa - Urheilu - Aamulehti

Ringeten SM-sarjassa nähtiin paikallis­taisto, kun jumboksi jäänyt Ilves haastoi kärkijoukkue NoU:n – tallenne nyt katsottavissa

Kaikki kahdeksan otteluaan hävinnyt Ilves kohtaa lauantaina Nokialla ringeten SM-sarjan kakkospaikkaa pitävän NoU:n.

Nokian Urheilijat on aloittanut kautensa räväkästi ringeten SM-sarjassa.

1.11. 10:15 | Päivitetty 6.11. 18:49

Aamulehti

Ringeten SM-sarjassa pelattiin lauantaina Pirkanmaan paikallisottelu, kun tamperelainen Ilves matkusti Nokian Urheilijoiden (NoU) vieraaksi. Aamulehti näytti kello 14 alkaneen ottelun suorana.

NoU on aloittanut kautensa hyvin. NoU on voittanut kuusi peliä pelaamistaan kahdeksasta. Sarjassa nokialaiset ovat toisena, tasapisteissä ykköspaikkaa pitävän Helsinki Ringeten kanssa.

Ilves on hävinnyt kaikki kahdeksan otteluaan ja on sarjassa viimeisenä, eli kahdeksantena. Sarjan peräpää on kuitenkin tasainen, ja kuudes sija on vain neljän pisteen päässä.

Aamulehti näytti pelin suorana lähetyksenä yhteistyössä Ruudun kanssa.

Katso ottelu tästä:

Ottelu on katsottavissa viikon ajan tallenteena, lauantaihin 13. marraskuuta asti. Tähän artikkeliin ei lisätä ottelun tulosta, jotta jännitys säilyy myös niille katsojille, jotka katsovat pelin jälkikäteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut