Cleveland otti jälleen vierasvoiton, Markkanen heitti 7 pistettä - Urheilu - Aamulehti

Cleveland otti jälleen vierasvoiton, Markkanen heitti 7 pistettä

28.10. 8:41

Helsinki/Los Angles

Cleveland Cavaliers jatkoi vieraspelikiertuettaan toisella peräkkäisellä vierasvoitolla, kun se nujersi Los Angeles Clippersin 92–79 NBA-koripalloliigassa. Edellisen kerran Cavaliers oli voittanut Clippersin vieraissa maaliskuussa 2016.

Clevelandin avausviisikossa pelanneen Lauri Markkasen alkukauden heikko heittotarkkuus jatkui, sillä hän sai sisään seitsemästä pelitilanneheitostaan kaksi ja keräsi seitsemän pistettä runsaan 28 peliminuutin aikana.

Markkasen kaikki neljä kolmosyritystä sujahtivat ohi, mutta hän kaapi yhdeksän levypalloa, antoi yhden korisyötön ja riisti kerran. Clevelandin koko joukkueen kolmostarkkuus oli samoin kateissa, sillä 20 yrityksestä vain kolme meni sisään. Vieraat hallitsivat ottelua korien alla, mistä Cavaliers takoi 48 pistettä Clippersin 34:ää vastaan. Takamies Collin Sexton oli Cavaliersin paras korintekijä 26 pisteellä.

Cavaliers aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta on sen jälkeen voittanut kolme ottelua peräkanaa. Seuraavaksi Cavaliersin vieraspelikiertue jatkuu Los Angelesin toisen joukkueen Lakersin kohtaamisella perjantaina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut