Katso kuvat historiallisesta illasta: Ilves ja Tappara kohtasivat Hakametsässä viimeistä kertaa - Urheilu - Aamulehti

Haikeat ja innostuneet kannattajat täyttivät Hakametsän historiallisena iltana – Katso runsas kuvagalleria Ilveksen ja Tapparan viimeisestä kohtaamisesta tutussa hallissa

Liigakiekko muuttaa joulukuussa pois Hakametsän hallista Tampereen uuteen areenaan. Aamulehti oli paikalla, kun Ilves ja Tappara kohtasivat toisensa Hakametsässä viimeistä kertaa. Hyppää mukaan tunnelmaan tässä runsaassa kuvagalleriassa.

Timo Mäkinen (vas.), Inga Mäkinen, Leena Sihtonen ja Janne Majara tulivat jo hyvissä ajoin paikalle Hakametsään ennen illan ottelua. ”Tähän otteluun oli päästävä maksoi mitä maksoi”, Majara intoili. Viimeinen paikallisjoukkueiden välinen liigaottelu Hakametsässä herätti joukossa nostalgiaa. ”Täällä on käyty pienestä asti”, Sihtonen kertoo.

29.10. 22:27

Aamulehti

Perjantai-iltana tunnelma Hakametsän jäähallissa oli käsin kosketeltavan latautunut. Pyhätön viimeinen paikallispeli Ilveksen ja Tapparan liigajoukkueiden välillä oli loppuunmyyty, eli kaikki hallin 7 300 katsomopaikkaa olivat täynnä innokkaita ja samalla haikeita kiekkofaneja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut