Nokian KrP:n kaikki kauden neljä kotipeliä ovat menneet jatkoajalle – kolmesti ratkaisija on ollut Joona Rantala - Urheilu - Aamulehti

Jälleen iski Joona Rantala: Nokian KrP:n kaikki kauden neljä kotipeliä ovat menneet jatkoajalle – kolmesti ratkaisija on ollut Rantala

Nokian KrP:n Joona Rantala juhli jälleen jatkoaikamaalia.

22.10. 21:03

Aamulehti

Nokian KrP alkaa jo toistaa itseään tämä kauden kotiotteluissaan. Nokialaiset pelasivat perjantaina neljännen kerran Raholassa ja joka kerta 60 minuuttia ei ole riittänyt ratkaisuun.

Kolmesti KrP on voittanut jatkoaikamaalilla ja kerran on tullut pataan voittolaukauksilla.

Perjantain LASB-kohtaaminen kuului ensin mainittuun osastoon. Joona Rantala iski 4–3-voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu reilut kolme minuuttia.

Ja kas kummaa, kaikissa nokialaisten voittomissa jatkoajalle menneissä kotiotteluissa voittomaalin on iskenyt juuri Rantala.

”Kovat tilastothan hänelle on ja luontaista halua ratkoa pelejä ollaan sitten aamutreeneissä tai pelissä. Ei se ihan sattumaakaan ole”, KrP:n päävalmentaja Jarmo Härmä kommentoi.

Sitä paitsi Rantala oli poissa siitä ainoasta kotikentän tappio-ottelusta.

Ei sen puoleen, kyllä KrP:llä oli varsinaisella peliajalla paikkoja ratkaista, mutta ei uponnut.

”Vastustaja maalivahti Santeri Pohjonen pelasi kyllä hyvän pelin. Meillä oli huikeita tontteja”, Härmä sanoi.

Prosenteissa KrP:llä on liigan paras ylivoima. Joukkue pääsi ylivoimalle 49 sekuntia ennen loppua, mutta maali jäi tekemättä.

”Pitää ottaa oman piikkiin. Treenattiin torstaina sitä ja menikin väärään suuntaan.”

Härmä jakoi tunnustusta joukkueelleen.

”Kyllä jengi saa puhtaat paperit, vaikkei vieläkään saatu kolmea pistettä kotona. Ilme oli oikea ja kamppailupelaaminen kovaa tasoa.”

Kotikentän jatkoajoille Härmä ei löytänyt toistuvaa kaavaa. Hän piti LASB-kohtaamista pelillisesti parhaana kotipelinä tällä kaudella.

Nokialisten kaikki maalit varsinaisella peliajalla syötti Miska Mäkinen, joka kasvatti kauden pistesaldonsa lukemiin 7+7=14.

”Hän on kyllä ollut fantastinen lisä joukkueeseen.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut