Liput MM-kisoihin loppuunmyytiin, lippuja voi vapauta ensi vuonna - Urheilu - Aamulehti

Suomen ottelut jääkiekon MM-kisoissa on myyty pitkälti loppuun – vielä ei silti kannata luovuttaa: lippuja voi vapautua vielä ensi vuonnakin

Suomen pelien ja finaaliviikonlopun kysyntä on ollut suurta. Suomen pelit on myyty loppuun, mutta MM-kisojen pääsihteeri uskoo, että lippuja vapautuu vielä myyntiin.

Kaikki Suomen ottelut pelataan Tampereella. Myös välierä- ja finaaliottelut sekä kaksi neljännesvälierien ottelua pelataan Tampereen Uros-areenalla.

21.10. 17:41

Aamulehti

Liput Suomen otteluihin ensi vuoden miesten jääkiekon MM-kisoissa on myyty suurilta osin loppuun.

Osto-oikeus Tampereen ottelulippuihin arvottiin 27. syyskuuta. Etuosto-oikeus arvonnassa ilman valitsemaansa lipunosto-oikeutta jääneille alkoi 16. lokakuuta.

Lunastamattomien päivälippujen myynti etuosto-oikeudella kaikille arvontaan osallistuneille aloitettiin torstaina 21. lokakuuta kello 9.00. Liput Suomen ottelupäiviin myytiin loppuun lähes välittömästi. Kello 9.15 saatavilla oli enää pyörätuolipaikkoja.

Etuosto-oikeus päättyy 25. lokakuuta, ja Tampereen otteluiden loput päiväliput tulevat avoimeen myyntiin 27. lokakuuta.

Lippuja on tähän asti myyty päivälippuina, eli samalla lipulla pääsee katsomaan kaikki kyseisen päivän ottelut. Liput päiville, jolloin pelataan Suomi–USA-ottelu (16.5.) sekä Suomi–Ruotsi-ottelu (18.5.) ovat tällä hetkellä kokonaan loppuunmyytyjä.

Sen sijaan päiville, jolloin Suomi ei pelaa, lippuja on tarjolla vielä runsaasti. Myös Helsingin otteluihin lippuja on tarjolla reilusti.

Leijonien pelistä haaveilevien ei silti kannata luopua toivosta. Jääkiekon miesten vuoden 2022 MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen uskoo, että lippuja vapautuu vielä myyntiin.

Lue lisää: Jäikö voittoarpa saamatta? Hyvällä tuurilla jääkiekon MM-otteluita voi vielä päästä seuraamaan

Kuvakaappaus näyttää, että ottelupäivään, jolloin pelataan ottelut Suomi–Norja sekä USA–Latvia, ei ole saatavilla enää muita kuin pyörätuolilippuja.

Areenan valmistumista odotetaan

Kaikki Suomen ottelut pelataan Tampereella. Myös välierä- ja finaaliottelut sekä kaksi neljännesvälierien ottelua pelataan Tampereen Uros-areenalla.

Hietasen mukaan Uros-areenan loput vapaat paikat varmistuvat, kun areena valmistuu, ja tapahtumanjärjestäjät saavat lopullisen tiedon siitä, paljonko kansainväliset toimijat, media sekä sponsorit todellisuudessa tarvitsevat tilaa.

”Kaikkien paikkojen näkyvyydestä ei ole varmuutta, joten valokuvaajille ynnä muille on jouduttu varaamaan varmuuden vuoksi enemmän tilaa. Kun näemme, miten halli toimii valmiina, pystymme tarkemmin tekemään lopulliset suunnitelmat ja sitten varmaan vapautuu vielä lippuja myyntiin.”

Vapautuvat liput tulevat myyntiin ensi vuoden puolella. ”Vielä helmikuussakin, kun aloitamme yksittäislippujen myynnin, uskoisin että lippuja on myynnissä.”

Hietanen kertoo, että lipusta vielä haaveilevien kannattaa seurata tiedotusta ja kisasivuja. ”Toivoa ei kannata heittää missään tapauksessa.”

Kuvakaappaus näyttää saatavilla olevien istumapaikkojen määrän ottelupäivään, jolloin Suomi kohtaa Norjan. Saatavilla on ainoastaan vihreällä merkattuja pyörätuolipaikkoja.

Täsmennys 22.10.2021 kello 11.14: Tarkennettu juttuun, että etuosto-oikeus arvonnassa ilman valitsemaansa lipunosto-oikeutta jääneille alkoi jo 16. lokakuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut