LP Kangasalan hakkuripeli oli kauden parasta ja se toi viidennen voiton putkeen lentopalloliigassa - Urheilu - Aamulehti

LP Kangasalan hakkuripeli oli kauden parasta ja se toi viidennen voiton putkeen lentopalloliigassa – Myös nuori Neea-Maria Joki esiintyi edukseen

LP Kangasala kaatoi Helsinki Volleyn selvästi naisten lentopalloliigassa.

LP Kangasalan hakkuri Gabriela Da Silva pelasi kauden parastaan Helsinki Volleyta vastaan tehden tehot 16/+13. Kuva alkukauden LP Viesti -pelistä.

20.10. 20:43

Kangasala

Aiemmissa seitsemässä ottelussaan ainoastaan yhden erävoiton ottanut nousija Helsinki Volley ei keskiviikkona pystynyt kasvattamaan erävoittosaldoaan naisten lentopalloliigassa, sillä LP Kangasala otti viidennen peräkkäisen voiton helposti 3–0.

Hakkuri Gabriela Da Silva teki 16 pistettä, hyökkäystehot olivat 71 prosenttia. Koko joukkueen prosentti oli naisjoukkueelle kova 57 ja ilman toisen erän suvantovaihetta luku olisi ollut noin 65.

”Oli muutama pallo, kun ei hyökätty sovitusti. Mutta muuten olen todella iloinen lukuihin, sillä pelasimme suunnitellun aggressiivisesti eikä vältelty virheitä. Silti niitä tuli todella vähän”, sanoi valmentaja Arttu Keränen.

Ottelu palveli hyvänä kenraaliharjoituksena torstain Hämeenlinna-vierailuun, missä vastus on paljon kovempaa tasoa.

”Hakkuripeli oli ehjintä tähän saakka. Meillä oli alla kolme 3–2-voittoa ja niissä annoimme turhaan vastustajille erävoittoja, alkukausi on ollut vaihteleva. Mutta strategiana on peluuttaa kaikkia tässä vaiheessa kautta”, Keränen sanoi.

LP voitti torjuntapisteet 13–1, se kertoo oleellisen verkkopelistä siinä missä hyökkäyspelikin. Yleispelaajista kaksi erää pelannut Emmi Riikilä teki 12 ja nuori Neea-Maria Joki 10 pistettä.

”Neea-Maria pelasi sillä paikalla kuin mitä olen suunnitellut hänelle. Ja hyvin pelasikin”, Keränen tiivisti.

LP:n aggressiivisuus näkyi myös puolustuspelissä. Palloja haettiin vaikeistakin paikoista ja onnistumiset ruokkivat pelihuumoria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut