Puijo Wolley haki vierasvoiton Orivedeltä - Urheilu - Aamulehti

Puijo Wolley haki vierasvoiton Orivedeltä – pistepörssin kärkinainen joutui hurjan syöttöpaineen kohteeksi

OrPo ei saanut pidettyä sarjapisteitä, vaan Puijo Wolley teki ryöstöretken Orivedelle naisten lentopalloliigassa.

OrPo ei saanut pidettyjä sarjapisteitä kotisalissaan, vaan Puijo Wolley oli parempi erin 3–1 keskiviikkona. OrPon keskitorjuja Netta Rekola summasi yhdeksän pistettä. Kuva marraskuulta 2020.

20.10. 21:31

Oriveden Ponnistus oli keskiviikkona jälleen kerran liikaa naisten lentopalloliigan pistepörssiä johtavan Ariana Pirvin tehojen varassa, kun Puijo Wolley haki 3–1-vierasvoiton ja nousi pisteen päähän vastustajastaan taulukossa.

Romanialainen Pirv joutui urakoimaan, sillä Puijon 78 syötöstä peräti 47 suuntautui hänelle. Puijo voitti torjuntapisteet 14–5, mikä kertoo paljon siitä, missä OrPon ongelmat olivat. Passari Nea Luntamo ei ollut nyt samaa tasoa kuin Puijon Anni Toivonen.

Emilia Kääntä ja Hilkka Hujanen tekivät Puijolle 14 pistettä ja myös Natasha Calkins 13 ja Eveliina Smolander 12 pisteellä olivat tehokkaampia kuin OrPon toiseksi tehokkain Annukka Paloniemi.

”Materiaali on laaja ja kun neljä pelaajaa teki kaksinumeroiset saldot, niin se kertoo paljon. Voitimme tänään, koska onnistuimme sekä syöttö- että torjuntataktiikassa. Saimme Pirvin, hän on sarjan parhaita yleispelaajia, tehoja alas ratkaisuhetkillä. Etenkin libero Henna Minkkinen oli erinomainen puolustuksessa”, sanoi Puijon valmentaja Jukka Lehtonen.

OrPo oli voittanut edellisessä ottelussaan kärkipään LiigaPlokin 3–0, mutta nyt joukkue ei onnistunut yhtä hyvin. Lauantaina on edessä pakkovoiton paikka, kun joukkue matkustaa Helsinki Volleyn vieraaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut