Suomen golfhuiput saavat kotikisan myös ensi vuodelle - Urheilu - Aamulehti

Suomen golfhuiput saavat kotikisan myös ensi vuodelle – naisten Euroopan-kiertueen kilpailu järjestetään syyskuussa Ahvenanmaalla

Kisa järjestetään syyskuussa 2022.

Matilda Castren voitti viime vuonna Turussa pelatun naisten Euroopan-kiertueen kisan tänä vuonna, ensi vuonna kisa järjestetään Ahvenanmaalla.

20.10. 18:00

Suomi palasi golfin naisten Euroopan-kiertueen (LET) turnausmaaksi kymmenen vuoden tauon jälkeen viime heinäkuussa Turun Ruissalossa, ja jatkoa seuraa myös ensi vuonna. Golfliitto tiedotti keskiviikkona, että Euroopan-kiertueen Suomen-kilpailu järjestetään 1.–3. syyskuuta 2022 Ahvenanmaan Sundissa.

Kisan palkintopotti on 225  000 euroa.

”Tämä vuosi oli yksinkertaisesti upea ja unelmien täyttymys monin tavoin. Kiinnostus kilpagolfiin ja LET-kisaa kohtaan ovat korkealla, ja Golfliitolla on vahva visio ja halu mahdollistaa kansainvälinen tapahtuma tulevaisuudessakin. Haluamme olla edelläkävijä naisten huippu-urheilun edistämisessä”, Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen sanoi tiedotteessa.

Turussa järjestetty kilpailu oli suomalaispelaajien juhlaa, sillä Matilda Castren vei kisan voiton ja Ursula Wikström jakoi toisen sijan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut