Classicin Krister Savonen toipuu aivotärähdyksestä maltilla - Urheilu - Aamulehti

Classicin Krister Savonen toipuu aivotärähdyksestä maltilla – kertoo voinnistaan: "Pikkuhiljaa eteenpäin"

”Olo on ihan hyvä nyt”, Savonen kertoo

Classicin Krister Savonen (oikealla) loukkaantui ja sai aivotärähdyksen Oilers–Classic-pelissä 24.9.2021.

20.10. 16:15

Suomen miesten salibandymaajoukkueen ja Classicin puolustaja Krister Savonen toipuu aivotärähdyksestä omalla vauhdillaan. Savosen, 27, maailma pimeni hetkeksi syyskuun lopulla miesten salibandyliigan ottelussa Oilers–Classic, kun hän törmäsi harmittomalta näyttäneen kontaktitilanteen jälkeen Tapiolan urheiluhallin katsomorakenteeseen.

Savonen kamppaili tilanteessa pallosta Markus Markkolan kanssa ja kertoi sopineensa tilanteen Oilers-hyökkääjän kanssa.

”En itse tilannetta hirveästi muista, vaikka taju ei lähtenytkään. Videolta olen sen totta kai nähnyt. Huonoa tuuria siinä oli”, Savonen sanoi Classicin verkkosivuilla.

Oilersin ja Classicin ottelu pelataan kokonaan uudestaan tammikuun alussa. Savosen loukkaantumisen seurauksena salibandyliiga ja seurat pitivät neuvonpidon, jossa osapuolet keskustelivat liigan turvallisuudesta ja hallien olosuhteista.

Terveenä ollessaan kaksinkertainen maailmanmestari Savonen olisi selkeä valinta Suomen joulukuiseen MM-kisajoukkueeseen, mutta nyt puolustajan paluu pelikentille on vielä hämärän peitossa.

”Olo on ihan hyvä nyt. Pikkuhiljaa eteenpäin, muusta ei toistaiseksi ole tietoa. Kukaan ei voi sanoa absoluuttisesti, miten tämä etenee”, Savonen kertoi.

”Tällä hetkellä teen kuntoutusharjoitteiden lisäksi treeniohjelmaa, joka minulle on rakennettu. Sen tavoitteena on kunnon ja voimatasojen ylläpitäminen.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut