Ada Hautala voimisteli neliottelun kaikkien aikojen suomalaistuloksen - Urheilu - Aamulehti

Turvonnut polvi haittasi Rosanna Ojalaa, Ada Hautala voimisteli neliottelun kaikkien aikojen suomalaistuloksen – ei riittänyt MM-finaalipaikkaan

Rosanna Ojala oli MM-telinevoimistelun neliottelukarsinnassa sijalla 33, Aada Hautala parhaana suomalaisena sijalla 27. Myös Maisa Kuusikko osallistui karsintaan.

Rosanna Ojala oli MM-telinevoimistelun neliottelukarsinnassa sijalla 33.

19.10. 18:50

Ada Hautala onnistui tiistaina Japanin Kitakyushussa MM-telinevoimistelun neliottelukarsinnassa, mutta jäi silti ilman finaalipaikkaa. Hänen 48,431 pistettään riittivät karsinnan 27. sijaan ja kolmannelle varasijalle MM-finaaliin.

Hautala voimisteli neliottelun kaikkien aikojen parhaan suomalaistuloksen.

”Vaikka kilpailussa oli koko ajan kiire, pystyin silti keskittymään ennen omaa vuoroani. Permantosarjaani olen erittäin tyytyväinen. Kiireen takia suorittaminen ei kuitenkaan ollut ihan niin puhdasta kuin se olisi voinut olla”, Hautala kommentoi suoritustaan Voimisteluliiton tiedotteessa.

Muista suomalaisista Rosanna Ojala oli 33:s. Torstain finaaliin selviytyi karsinnan 24 parasta.

”SM-kisojen jälkeen polveni turposi, jolloin valmistautuminen jäi puutteelliseksi enkä pystynyt harjoittelemaan lähellekään tarpeeksi. Vankka kisakokemus kuitenkin kantoi ja sain suoritettua sarjat mallikkaasti”, Rosanna Ojala kertoi liiton tiedotteessa.

”Permantosarjassa pystyin eläytymään musiikkiin todella hyvin. Olen myös ylpeä nojapuusarjastani, josta sain todella hyvät pisteet väliheilahduksesta huolimatta”, hän jatkoi.

Maisa Kuusikko karsiutui nojapuufinaalista oltuaan 63:s.

”Tuntuu, että en saanut näytettyä omaa parastani. En saanut tehtyä kaikkia liikkeitä ja sarjassa oli katkoksia. Olen pettynyt, mutta kaiken kaikkiaan kisasta sai hyvää kokemusta”, Kuusikko totesi.

Suomalaismiehet voimistelevat karsinnoissa keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut