Polkujuoksutapahtuma onnistui yli odotusten ja kerrytti rahan lisäksi tsemppiterveisiä nuorille –  ”Ensi vuonna uudestaan”, lupasi kilpailunjohtaja Raimo Arvola

Hyvän asian puolesta juokseminen keräsi lauantaina Kaupin metsäpoluille 677 osallistujaa. Tapahtumalle toivottiin heti jatkoa. ”Ensi syksynä saamme varmasti kokoon vieläkin suuremman joukon”, totesi kilpailunjohtaja Raimo Arvola. Kysyimme osallistujilta, millaisia terveisiä heillä on vaikeassa elämäntilanteessa oleville nuorille. Voimaa ja välittämistä lähetettiin niin paljon, että Kaupin kylmä aamu lämpeni heti muutaman asteen.

Anna Harjula (vas.), Niina Taimisto, Suvi Viksten ja Mervi Kulha asuvat naapuruksina Nokian Koskenmäessä. He juoksivat Kaupissa 12 kilometrin reitin hyvän asian puolesta. Liikunnallisten äitien terveiset vaikeuksissa oleville nuorille ovat nämä: ”Älä luovuta. Aina on toivoa.”

16.10.2021 14:13

Aamulehti

Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetyn polkujuoksutapahtuman osallistujat kiittelivät vuolain sanoin Kaupin metsäreittejä. Tapahtumalle toivottiin heti tuoreeltaan niin paljon jatkoa, että kilpailunjohtaja Raimo Arvola uskalsi maalailla vuoden päähän huomattavasti suurempaa tapahtumaa. Siihen voisivat esimerkiksi työporukat haastaa toisiaan. ”Saimme jo nyt kokoon yllättävän suuren osallistujajoukon. Läheskään kaikki asiasta innostuneet eivät vielä löytäneet tapahtumaa, mutta ensi vuonna on varmasti toisin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut