Useat tärkeät pelaajat jättävät Mansen naiset: Emma Sallinen Seinäjoelle, myös Ida Lähde ja Henna Suominen uusiin seuroihin - Urheilu - Aamulehti

Useat tärkeät pelaajat jättävät Mansen naiset: Emma Sallinen Seinäjoelle, myös Ida Lähde ja Henna Suominen uusiin seuroihin

Mansen pronssijoukkue pysyy muutoin pitkälti kasassa.

Ida Lähteen uutta seuraa ei ole vielä julkaistu.

10.10. 16:14

Aamulehti

SM-pronssia voittaneesta Manse PP:n naisten Superpesis-joukkueesta lähtee uusiin joukkueisiin kolme runkopelaajaa.

Kaksi kautta Manse PP:n kapteenina toiminut Emma Sallinen, 26, siirtyy Seinäjoen Maila-Jusseihin ensi kauden kattavalla sopimuksella. Sallinen pelasi kuluneella kaudella siepparina ja löi pääosin numerolla kuusi.

– Kun Mansessa yksi ovi sulkeutui niin onneksi aukesi näin upea tilaisuus päästä hienoon ja perinteikkääseen seuraan, toivottavasti tuomaan jotain uutta mukanani, mutta myös ammentamaan itseeni pohjalaista pesäpallokulttuuria, Sallinen kertoi SMJ:n tiedotteessa.

Manse on tiedottanut myös, että Ida Lähde, 22, ja Henna Suominen, 22, jatkavat uriaan muualla. Kaksikon tulevista joukkueista ei ole vielä tietoa.

Lähde pelasi Mansessa kolmosvahtina ja sisällä kakkosena. Tampereella hän pelasi peräti kuusi vuotta.

Neljä kautta Mansessa pelannut Suominen on jokeri, joka löi joukkueelle eniten juoksuja viime kaudella: 22 ottelussa yhden kunnarin ja 39 juoksua.

Jo syyskuun puolella Manse kertoi, että sopimus Aurora Frantsilan, 17, kanssa on purettu pelaajan aloitteesta. Frantsila pelasi kuluneella kaudella vain neljä ottelua Superpesiksen runkosarjaa. Ensi kaudella hän edustaa Pöytyän Urheilijoita.

Muutoin Mansen pronssijoukkueen urheilijat pysyvät ensi kaudella Tampereella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: