Mestari-Manse putsasi pöytää pesäpallokauden päätösgaalassa: Jussila vuoden miespesäpalloilija ja Iivarinen vuoden pelinjohtaja miesten Superpesiksessä – katso lista palkituista - Urheilu - Aamulehti

Mestari-Manse putsasi pöytää pesäpallokauden päätösgaalassa: Jussila vuoden miespesäpalloilija ja Iivarinen vuoden pelinjohtaja miesten Superpesiksessä – katso lista palkituista

Manse PP:n miesten pesäpallojoukkue keräsi urakalla tunnustusta, kun kauden parhaita palkittiin. Naisten joukkueeseen ei tullut palkintoja.

Pelinjohtajauransa lopettanut Matti Iivarinen (vas.) ja Tuomas Jussila (oik.) palkittiin perjantaina.

8.10. 21:02

Aamulehti

Miesten Superpesiksessä Suomen mestaruuden voittanut Manse PP kahmi palkintoja pesäpallokauden päätösgaalassa Helsingissä.

Vuoden miespesäpalloilijaksi valittiin joukkueen kapteeni Tuomas Jussila, joka palkittiin jo mestaruuden ratkaisseen finaalin jälkeen pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana. Jälkimmäinen valinta oli Jussilalle yllätys.

”Oli erittäin haastavat kolme viimeistä peliä mailan varressa. Toki aina voi mennä kaikkien vaivojen ja muiden taakse, mutta en siihen halua mennä. Oli vaikeaa. Kouvola riisui minut aseista mailan varressa. Ulkopeli oli normitasolla, mutta valinta oli silti aika yllätys”, hän kommentoi Aamulehti-livessä mestaruuden ratkettua.

Jussila mahtui myös kärkikolmikkoon pelaajien äänestyksissä, joiden perusteella jaettiin kauden parhaiden sisä- ja ulkopelaajien palkinnot, eli Kultainen maila ja Kultainen räpylä. Mansesta kärkikolmikkoon Kultainen maila -äänestyksessä ylsi Jussilan lisäksi Juuso Myllyniemi.

Miesten Superpesiksen vuoden pelinjohtajana palkittiin Mansen Matti Iivarinen, joka päätti pesäpallouransa tähän kauteen.

”Tätä pyttyä arvostan myös, mutta tuntuu, että se on tullut sivutuotteena. Mestaruus oli varsinainen homma”, Iivarinen kertoi gaalahaastattelussa.

Pesäpallokauden parhaat

Miesten Superpesis

Tuomas Jussila, Manse PP - Vuoden pelaaja

Matti Iivarinen, Manse PP - Vuoden pelinjohtaja

Janne Kivipelto, KPL - Vuoden lukkari

Tuomas Jussila, Manse PP - Pudotuspelien arvokkain

Janne Mäkelä, Vimpeli - Kultainen maila (pelaajien äänestys)

Severi Lassila, Vimpeli - Kultainen räpylä (pelaajien äänetys)

Naisten Superpesis

Emma Körkkö, Kirittäret - Vuoden pelaaja

Jarkko Pokela, Pesäkarhut - Vuoden pelinjohtaja

Minttu Vettenranta, Pesäkarhut - Vuoden lukkari

Tiia Peltonen, Pesäkarhut - Pudotuspelien arvokkain

Emma Körkkö, Kirittäret - Kultainen maila (pelaajien äänetys)

Kaisa-Maija Rosvall, Pesäkarhut - Kultainen räpylä (pelaajien äänestys)

Mansen lukkari Juha Puhtimäki pokkasi yhdessä Ruudun pesäpallolähetysten tuottajan Olli Erosen kanssa vuoden tiedotuspalkinnon kaksikon Instagram-liveistä.

Lisäksi Manse sai seurapalkinnon, koska se on kasvattanut seuroista eniten lisenssipelaajiensa määrää.

Parhaan tuomarin palkinnon pelaajien äänestyksessä sai Immo Rautiainen. Vuoden tuomaripariksi äänestettiin kaksoisveljet Immo ja Kosti Rautiainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut