KrP koki karvaan kotitappion - Urheilu - Aamulehti

KrP koki karvaan kotitappion: ”Ehkä kuukauden tauko näkyi”

Pelitauko näkyi nokialaisten otteissa.

KrP:n Joona Rantala teki 4–2-maalin tappio-ottelussa: ”Ehkä kuukauden tauko näky”.

15.12.2021 21:31

Nokian KrP palasi keskiviikkona kuukauden pituiselta MM-tauolta kotoisen miesten salibandyliigan pariin ja pitkä tauko näkyi. Liigassa toisena oleva KrP koki kahdeksantena olevalle EräViikingeille 4–5-tappion, vaikka johti kahden erän jälkeen 4–2.

”En onnistunut valmistamaan joukkuetta otteluun, ei saatu avauserässä mitään aikaan. Ensimmäisellä tauolla näytin tilastoista, missä olimme huonoja. Toiseen erään parannettiin ja myös kolmannen erän alku oli vielä hyvä, mutta ErVi puolusti hyvin ja molari pelasi unelmaottelun”, sanoi KrP:n valmentaja Jarmo Härmä.

KrP:n hyökkääjä Henri Johansson ylsi kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana 700 liigamaaliin. Hän teki KrP:n 3–1-maalin.

KrP ei ole vieraissa hävinnyt ainuttakaan liigaottelua, mutta Raholassa on ollut vaikeaa.

”Viikon kuluttua kohtaamme kotona TPS:n ja silloin täytyy pelin olla alusta loppuun erilaista, kuin nyt oli ottelun alussa ja lopussa. Täytyy pitää kakkospaikka loppuun saakka”, Härmä sanoi.

Tommi Rosendahl teki vieraille kolme maalia, niistä kaksi ylivoimalla.

”Otimme liikaa jäähyjä eli neljä. Kaverin ylivoima oli hyvää. Rosendahl on mielenkiintoinen pelaaja. Hän palasi kesken viime kauden ErViin lopetettuaan jo kertaalleen”, Härmä sanoi.

KrP:n Joona Rantala teki 4–2-maalin ja teki tehot 1+1.

”Mielestäni vain toinen erä oli meiltä hyvä. Ei ollut ottelussa tekopaikoissa aivan sitä tatsia kuin olisi pitänyt olla”, Rantala sanoi.

Rantala näki Härmän tavoin selvän kehityskohteen maalinteossa.

”Ehkä kuukauden tauko näkyi, mutta se oli kaverille sama. Sen taakse ei voi mennä. Täytyy olla tehokkaampi tekopaikoissa kuin tänään oltiin”, Rantala sanoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut