Nokian KrP:n puolustaja keräsi huiman tehosaldon – viime kaudelta tuttu kolmikko tekee taas kovaa jälkeä - Urheilu - Aamulehti

Nokian KrP:n puolustaja keräsi huiman tehosaldon – viime kaudelta tuttu kolmikko tekee taas kovaa jälkeä

19.11. 21:49

Nokian KrP murjoi selkeän 13–1 (6–0, 6–1, 1–0) -voiton Hämeenlinnan Steelersistä miesten salibandyliigassa.

Aiemmin Steelersiä edustanut Nico Jonaeson tahditti ykkösketjun sentterinä Henri Johanssonin ja Joona Rantalan koviin tehoihin.

Ykkösketju teki Raholassa seitsemän maalia. Joona Rantala teki osumista neljä. Hän teki 6–0 päättyneessä avauserässä jo hattutempun ja neljäntensä toisen erän alussa. Johanssonin saldo oli 2+1 ja Jonaesonin 1+2.

”Nico on nyt muutaman ottelun pelannut ketjussamme. Hän pelasi siinä koko viime kauden ja peli kulkee jälleen hyvin. Hän on hieman hyökkäävämpi kuin Joni (Henttonen), joka pelasi siinä alkukaudesta pari ottelua”, Rantala sanoi.

Tilanne oli kahden erän jälkeen 12–1 ja kolmas erä meni ajan kulutukseksi. Ainoan maalin teki puolustaja Morics Krumins. Hänen tehosaldonsa oli +9, plusmaaleja oli kymmenen ja miinuksia vain yksi.

”Meillä oli teemana satsata alkuun ja avauserä olikin erinomainen. Kaksi erää pelattiin todella hyvin eikä kaverilla juuri ollut tekopaikkoja”, Rantala sanoi.

Jonaeson tuli tehokkaan yli 20 maalin kauden jälkeen Steelersistä KrP:n riveihin. Yleensä vanhaa joukkuetta vastaan ei liikoja tuuletella, jos maalin tekee.

”Kyllä taisi Nico muistaa tuon perussäännön aika hyvin”, Rantala naurahti.

KrP palaa liigan alkaneelta MM-kisatauolta vasta joulukuun puolivälissä, kun se 15. joulukuuta kohtaa kotonaan EräViikingit. Joukkue kohtaa kuitenkin vielä sunnuntaina Suomen cupin puolivälierässä Classicin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut