Nico Salo teki pitkän jatkosopimuksen Classicin kanssa - Urheilu - Aamulehti

Classic yllätti taas: ykkössentteri teki harvinaisen pitkän jatkosopimuksen

Classic voitti selvästi OLS:n, vaikka suurin osa maajoukkuetähdistä puuttui.

Nico Salo tositoimissa liigaottelussa Oilersia vastaan lauantaina.

19.12.2021 18:50

Aamulehti

Tampereen Classic jatkoi yllättäviä uutisiaan sunnuntaina. Miesten salibandyliigan kärkijoukkue ilmoitti, että Nico Salo on tehnyt jatkosopimuksen seuran kanssa.

Jatko sinänsä ei ole yllätys, mutta sopimuksen pituus on: Salo, 27, sopi Classicin kanssa peräti viiden vuoden jatkosta.

Salo kuuluu Classicin kultaiseen sukupolveen ja on joukkueen profiilipelaaja ja ykkössentteri. Hän on myös maajoukkueen kapteeni.

”Olen todella onnellinen näin pitkästä sopimuksesta. Tampere ja Classic ovat minun ja perheeni koti. Classic on maailman parhaimpia salibandyseuroja, ja haluan pelata huipulla pitkään”, Salo kommentoi tiedotteessa.

Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola pitää sopimusta tärkeänä. Hän luonnehtii Nico Saloa yhdeksi maailman parhaista pelaajista.

”Pitkä sopimus takaa tavoitteemme taistella menestyksestä myös jatkossa ja antaa uudelle valmennukselle loistavan osan omaan työhönsä”, Peltola sanoo.

Classic kertoi lauantaina, että joukkueessa yhä pelaava puolustajalegenda Juha Kivilehto on miesten liigajoukkueen uusi päävalmentaja tämän kauden jälkeen.

Classic voitti sunnuntaina OLS:n Lempäälässä. Classicilta puuttui suurin osa maajoukkuetähdistä, mutta otti silti selkeän 10–5 (1–1, 3–1, 6–3) -voiton.

Sami Johansson keräsi tehot 2+2 ja liigan pistepörssin kärkipaikkaansa vankistanut Ville Lastikka 1+3. Konsta Tykkyläinen iski kolme maalia.

Kun OLS:n puolustus yhtään herpaantui, Classic namutteli komeita maaleja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut