Koovee koki kauden toisen tappion Mestiksessä - Urheilu - Aamulehti

Koovee sai Ilves-lainan apuun lyhyellä varoitusajalla – epäonninen erä koitui kohtaloksi Mestiksessä

Ilves-laina Miro Nalli halusi auttaa Kooveeta.

25.9. 21:49

Aamulehti

Tulokaspäävalmentaja Vesa Viitakosken alku jääkiekon Mestiksessä ja Kooveen peräsimessä ei saanut suotuisaa alkua. Viime kaudeksi Mestikseen palannut perinteikäs Forssan Palloseura voitti Kooveen lauantaina kotonaan 6–2 (1–1, 2–0, 3–1). Avausottelussa Koovee hävisi kotonaan Heinolan Peliitoille 2–4.

Kooveen kohtaloksi koitui epäonninen toinen erä. Kärkihyökkääjä Janne Seppänen satutti rannettaan ja FPS:lle tärkeä 3–1-maali syntyi, kun Koovee-puolustaja Juuso Walli yritti ottaa roikkukiekkoa kädellään alas omalla alueella. Kiinniotto epäonnistui ja kiekko kimposi ohi Joonas Valtosen.

Kun erän lopussa vielä Kooveen Eppu Varjamo ja FPS:an Eetu Moberg ajettiin suihkuun tappelusta, Koovee menetti keskimmäisessä erässä kaksi pelaajaansa ja maalit menivät isännille 2–0.

”Harvoin noin epäonnisia pomppuja tulee. Poissaolojen jälkeen jouduimme aika kapealla hyökkäyksellä pelaamaan”, Viitakoski harmitteli.

Ilves-laina Miro Nalli toi apua Kooveen kapeaan kokoonpanoon. Nalli ilmoitti lauantaiaamuna halustaan pelata.

”Hieno homma! Vaikka tulosta hän ei tehnyt meille, olen hänen sisääntuloonsa erittäin tyytyväinen. Hän teki niitä asioita, joita toivoin”, Viitakoski kehui.

Kooveen maalit viimeistelivät Henri Tuominen ja Joona Korhonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos