Alisa Pöllänen oli Classicin hurmoksen ilmentymä – Koovee taipui niukasti Turussa - Urheilu - Aamulehti

Alisa Pöllänen oli Classicin hurmoksen ilmentymä – Koovee taipui niukasti Turussa

Classicin Alisa Pöllänen (oik.) iski jo avauserässä hattutempun.

25.9. 19:37

Classicin naiset pelasivat lauantaina Lempäälässä niin hyvin SB-Prota vastaan, että katsojien mieleen tuli takavuosien klassikkofinaalit joukkueiden välillä. Alisa Pöllänen teki jo avauserässä hattutempun, kun Classic voitti erän 5–0 ja lopulta koko ottelun 9–2.

Piti ihmetellä, miten joukkue oli keskiviikkona hävinnyt Porvoossa 1–6. Valmentaja Pekka Nieminen löysi syyn.

”Pidimme torstaina pitkän palaverin siitä, miksi peli oli kaksi ottelua ollut niin tukkoista. Olivatko odotukset olleet liian korkealla? Joka tapauksessa pelasimme tänään hymy huulilla ja erilaisella ilmeellä”, Nieminen sanoi.

Johanna Homi ja Jenni Torkki tekivät kaksi maalia, Kristiina Kauppila syötti perätti viisi osumaa. Avausottelussa SSRA:ta vastaan hattutempun tehnyt Suvi Hämäläinen ei saanut tehopisteitä. Maalivahti Elsi Kangasharju oli hyvä etenkin avauserässä.

”Ykköskenttämme pelaajat hyrräsivät kentällä kuin aropuput. Tänään oli hyvä intensiteetti läpi ottelun. Tunnelma oli hyvä, puitteet olivat kuin luodut tälle pelille”, Nieminen sanoi.

Koovee pelasi vasta kauden toisen ottelunsa ja koki avaustappionsa, kun TPS kukisti vieraat 4–3. Milla Nordlund teki TPS:lle kolme maalia.

Kooveelta osuivat avauserässä Kiia-Mari Avikainen ylivoimalla, toisessa Saimi Lehto rangaistuslaukauksella ja Ellinoora Huotari kaksi minuuttia ennen loppua.

”Oli fyysinen peli, missä meilläkin oli paljon tekopaikkoja. TPS:n viiden minuutin jäähyn aikana saimme tehtyä vain yhden maalin#, sanoi Kooveen valmentaja Kari Lehtisalo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos