Nyt se on varmaa: Pirkka Savilahti on Manse PP Edustus ry:n uusi puheenjohtaja - Urheilu - Aamulehti

Nyt se on varmaa: Pirkka Savilahti on Manse PP Edustus ry:n uusi puheenjohtaja

Simo Vainikainen jatkaa Mansessa syksyyn 2023. Aurora Frantsila jättää tamperelaisseuran.

Manse PP:n otteet kiinnostavat Tampereella. Viime sunnuntaina Kauppi täyttyi miesten kolmannessa finaaliottelussa.

24.9. 18:22

Aamulehti

Manse PP:n Superpesis-joukkueiden toiminnasta vastaavan Manse PP Edustus ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on odotetusti valittu Pirkka Savilahti.

Aamulehti ennakoi Savilahden valintaa jo viikon puolivälissä.

Puheenjohtajana viime vuodet toiminut Matti Helimo valittiin Tampereen kaupungin sivistyspalveluista vastaavaksi apulaispormestariksi, jonka vuoksi hän päätti jättää puheenjohtajan tehtävän.

Savilahdella on pitkä kokemus erilaisista tehtävistä Mansessa. Hän on toiminut esimerkiksi Mansen Pesäpallo Ry:n toiminnanjohtajana vuosituhannen vaihteessa ja juniorivalmentajana vuosina 2011–2019.

Uusi puheenjohtaja myös edusti tamperelaisvärejä miesten suomensarjassa kaudella 2003.

Savilahti on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja on tehnyt työuransa myynnin ja markkinoinnin parissa. Siviilityötään hän tekee kodinkoneista tunnetun Whirlpoolin palveluksessa.

”On hienoa päästä jatkamaan Tamperelaisen pesäpallon kehittämistä ja viedä seuraa eteenpäin kohti tavoitetta olla Suomen paras seura vuonna 2025. Meillä on nyt hieno tilanne sekä urheilullisesti että taloudellisesti jatkaa tätä työtä. Tampereella on paljon pesäpalloihmisiä, joilla on vain yksi tavoite: viedä paikallista pesäpalloa eteenpäin. Siihen seuraan on helppo liittyä”, Savilahti kommentoi seuran tiedotteessa.

Vainikaiselle jatkoa

Manse PP uutisoi perjantaina myös Simo Vainikaisen jatkosopimuksesta. Vanha sopimus oli voimassa syksyyn 2022, mutta nyt sitä on jatkettu vuodella kauden 2023 loppuun.

”Olen viihtynyt Tampereella hyvin ja on ollut ilo pelata tamperelaiselle pesäpalloyleisölle. Pesis on täällä kovassa nosteessa ja tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. Ensi kaudelle saamme vielä uuden kotistadionin, joten kiinnostuksen ja huuman voi odottaa kasvavan entisestään”, Vainikainen kommentoi seuran tiedotteessa.

28-vuotiaalle Vainikaiselle kuluva kausi Superpesiksessä on uran kolmas. Etukentällä viihtyvä vikkeläjalkainen savolainen on SiiPen kasvatti sekä edustanut lisäksi Puijon Pesistä ja Joensuun Mailaa.

Naisten osalta Manse PP ja Aurora Frantsila ovat purkaneet sopimuksen. Se tehtiin pelaajan aloitteesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos