Emil Ruusuvuori taipui puolivälierissä kolmen tunnin väännön jälkeen - Urheilu - Aamulehti

Emil Ruusuvuori taipui puolivälierissä kolmen tunnin väännön jälkeen

Myös nelinpelaaja Harri Heliövaaran urakka päättyi.

Emil Ruusuvuori pelasi Suomen joukkueessa Davis Cupia Espoossa viikko sitten.

24.9. 13:36

Helsinki/Nur-Sultan

Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori hävisi tenniksen miesten ATP250-turnauksen puolivälierässä Valko-Venäjän Ilja Ivashkalle 6–4, 4–6, 1–6 ja siirtyi katsomoon Kazakstanin Nur-Sultanissa pelattavassa turnauksessa.

Maailmanlistalla sijalla 84 oleva suomalainen vei perjantain ottelun avauserän, mutta sijaa 52 pitävä valkovenäläinen käänsi lähes kolmituntisen urakan edukseen ja oli Ruusuvuorelle jälleen vaikea vastustaja. Ruusuvuori hävisi valkovenäläiselle jo hiljattain Yhdysvaltain Winston-Salemissa pelatussa turnauksessa.

Ivashka on Nur-Sultanin turnauksen kahdeksanneksi sijoitettu pelaaja, mutta Ruusuvuori pelasi sijoittamattomana ja yllätti edellisellä kierroksella maailmanlistan 25. sijaa pitävän Venäjän Aslan Karatsevin.

Myös Suomen nelinpelaaja Harri Heliövaaran urakka päättyi. Hän ja brittipari Lloyd Glasspool voittivat ensimmäisen erän, mutta Santiago Gonzalez ja Andres Molteni olivat lopulta etevämmät puolivälierässä lukemin 5–7, 6–4, 10–8.

Meksikolainen Gonzalez ja argentiinalainen Molteni ovat turnauksen ykkössijoitettu pari. Ottelu kesti reilut puolitoista tuntia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos