Pirkka Savilahden odotetaan nousevan Manse PP:n johtoon, Matti Helimon seuraaja valitaan pian - Urheilu - Aamulehti

Pirkka Savilahden odotetaan nousevan Manse PP:n johtoon, Matti Helimon seuraaja valitaan pian

Manse PP pelaa riemukasta Superpesis-syksyä. Samalla kulisseissa tehdään isoja päätöksiä.

22.9.2021 11:00

Aamulehti

Manse PP Edustus ry:llä on käynnissä jännittävä viikko. Seuran toinen lippulaivoista, miesten Superpesis-joukkue, pelaa lauantaina neljännessä finaaliottelussa Suomen mestaruudesta Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Mahdollinen viides finaali odottaa sunnuntaina Kaupissa.

Tätä ennen järjestetään perjantaina seuran vuosikokous, jossa on määrä päättää ry:n seuraava puheenjohtaja. Nykyinen puheenjohtaja Matti Helimo valittiin elokuussa Tampereen sivistyspalveluiden palvelualueen apulaispormestariksi, jonka vuoksi hän on päättänyt väistyä tehtävästään.

Aamulehden tekemien useiden tiedusteluiden perusteella Manse PP:tä läheltä seuraavat tahot odottavat, että Helimon seuraajaksi nousee Pirkka Savilahti. Hän on kyselyiden perusteella selkeästi todennäköisin kandidaatti tehtävään.

Savilahti on tuttu mies Manse PP:stä. Hän on muun muassa toiminut seuran juniorivalmentajana ja edustanutkin tamperelaisvärejä miesten Suomensarjassa kaudella 2003. Siviilityötään hän tekee kodinkoneista tunnetun Whirlpoolin palveluksessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut