Yli 100 000 lippuanomusta suosituimpiin Leijonien peleihin - Urheilu - Aamulehti

Leijonien MM-otteluihin Tampereen uuteen halliin kova kiinnostus: suosituimpiin peleihin on jo yli 100 000 lippuanomusta

Jääkiekon MM-kisojen liput Tampereen otteluihin myydään arvonnan perusteella.

Jääkiekon vuoden 2022 MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen kertoi lippuarvonnasta viime elokuussa.

17.9. 11:37

Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-otteluihin kotikisoissa on kova kysyntä. Lippuarvontaan on jo nyt osallistunut moninkertainen määrä ihmisiä tarjolla oleviin lippuihin verrattuna, Suomen jääkiekkoliitto kertoo tiedotteessaan.

Ensi keväänä, 13.–29. toukokuuta, kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä. Helsingin otteluiden liput ovat jo myynnissä, ja Tampereen, jossa Suomi pelaa, otteluissa on käynnissä lippujen osto-oikeuksien arvonta. Tampereen otteluiden lippuarvontaan voi osallistua 26. syyskuuta asti.

Lippujen osto-oikeuksien arvonta alkoi 2. syyskuuta. Tiedotteen mukaan näyttää jokseenkin varmalta, että lippuja jää lippuarvonnan jälkeen myyntiin varsin vähän.

– Jokaiseen Suomen otteluun on arvontaosallistumisten kautta haettu jo yli 60 000 lippua, kiinnostavimpiin päiviin jopa yli 100 000 lippua eli moninkertaisesti yli Tampereen areenan kapasiteetin, kertoo vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen tiedotteessa.

Hietasen mukaan myös muut kuin Suomen pelit ovat herättäneet kiinnostusta.

– Voi olla, että niihinkään ei enää ole lippuja tarjolla, kun arvonta on suoritettu ja arvontaan osallistuneet ovat hyödyntäneet etuosto-oikeutensa.

Lippuarvonta on ensimmäistä kertaa käytössä jääkiekon MM-kisoissa. Hietasen mukaan päätös tuoda liput myyntiin arvonnan kautta on osoittautunut oikeaksi suuren kiinnostuksen perusteella.

– Lippuarvonta on tasapuolisempi tapa lipunmyyntiin tilanteessa, jossa otteluihin kohdistuu näin ilahduttavan suuri kiinnostus. Arvonnan kautta jokaisella on mahdollisuus ostaa liput, ei vain heillä, jotka olisivat olleet heti lipunmyynnin alkaessa nopeimpia, Hietanen toteaa tiedotteessa.

Lippuarvonta suoritetaan 27.–28. syyskuuta. Liput pitää lunastaa 15. lokakuuta mennessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut