Akaa-Volley taisteli avausvoittonsa – valmentaja kehui Sinkkosen syöttöä: ”Moni muukin joukkue tulee olemaan vaikeuksissa” - Urheilu - Aamulehti

Akaa-Volley taisteli avausvoittonsa – valmentaja kehui Sinkkosen syöttöä: ”Moni muukin joukkue tulee olemaan vaikeuksissa”

Olli Kunnarin valmentama Akaa-Volley kaatoi Hurrikaanin.

6.10. 21:36

Kahdella tappiolla miesten lentopalloliigan suurimpia suosikkeja vastaan kauden aloittanut Akaa-Volley pystyi kolmannessa ottelussaan ottamaan avausvoittonsa. Olli Kunnarin valmentama joukkue kaatoi Loimaalla paikallisen Hurrikaanin 3–1.

”Meillä ei ollut helppo alku tähän sarjaan ja meinattiin tehdä tästäkin pelistä vaikea itsellemme. Joukkueella ei ole ollut montaakaan yhteistreeniä ja siksi pelin taso ailahtelee sen sisälläkin. Pisteputket eivät ole harvinaisia”, sanoi Akaan Joni Mikkonen.

Urpo Sivula oli 19 pisteellä tehokkain, Mikkonen teki 15 pistettä. Aleksi Muukkonen teki Hurrikaanille 25 pistettä.

”Jos ajattelee sitä mikä ratkaisi, niin meillä oli parempi syöttö ja myös vastaanotto. Ässiä ei tullut paljon, mutta saimme riittävästi vastaanottoa irti. Pelaajista Sauli Sinkkosella on hyvä hyppyleija ja moni muukin joukkue tulee olemaan vaikeuksissa sen vastaanotossa”, Kunnari sanoi.

Akaa-Volley kohtaa seuraavaksi ensi lauantaina Raisiossa Loimun eli joukkue aloittaa kauden pelaamalla kymmenessä päivässä neljä ottelua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut