Severi Tikkakoski oli vähällä lopettaa pesäpallon ensimmäisen Ykköspesis-vuoden jälkeen – nyt nopeudellaan ihastuttava nuorukainen on yksi nimivahvan Manse PP:n avainpelaajista kultajahdissa - Urheilu - Aamulehti

Severi Tikkakoski, 21, mietti vain vuosi sitten uransa lopettamista – yllättäjä on noussut Manse PP:n avainpelaajaksi kultajahdissa: ”Ei siinä minulla mitään paineita ollut”

Manse PP:n elokuussa hankkima Severi Tikkakoski on ollut mainiossa vedossa uransa ensimmäisissä Superpesiksen pudotuspeleissä. Itseltään paljon vaativa pelaaja sanoo, että viimeisen vuoden aikana hänen kehityksessään on tapahtunut eniten uran aikana.

Severi Tikkakoski ymmärsi kesäkuun lopussa, että hän pelaa kaudella 2022 varmasti Superpesiksessä. Siksi hän halusi siirtyä Manseen jo tänä kesänä, jotta näkee, mitä pääsarjassa pelaaminen vaatii ja tietää, mitä asioita pitää talvella treenata.

14.9. 18:30

Aamulehti

– Onneksi en lopettanut, sanoo pesäpalloilija Severi Tikkakoski Superpesis-finaalien kynnyksellä kerrattuaan uransa viimeisimpiä käänteitä.

Vain vuosi sitten 21-vuotias Tikkakoski mietti, lopettaako lajin kokonaan. Takana oli uran ensimmäinen kausi Ykköspesiksessä, eikä Tikkakoski ollut tyytyväinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: