TPV:n valmentaja tuohtui aikaisesta ulosajosta – ”En olisi antanut siitä tilanteesta ikinä punaista korttia” - Urheilu - Aamulehti

TPV:n valmentaja tuohtui aikaisesta ulosajosta – ”En olisi antanut siitä tilanteesta ikinä punaista korttia”

HJS joutui Kaupissa odotettua ahtaammalle.

Oiva Laaksonen viimeisteli TPV:n kavennusosuman.

27.8.2021 21:45

TPV taisteli urheasti vahvaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa vastaan, vaikka tamperelaisisäntä joutui pelaamaan vajaalla avausjakson puolivälistä lähtien.

Loppujen lopuksi Juho Mattilan ulosajosta piti maksaa raskas vero. TPV kärsi 1–2 (0–2) -kotitappion ja juuttui uhkaavasti Kakkosen putoamisviivan alle.

– En olisi antanut siitä tilanteesta ikinä punaista korttia, mutta en lähde arvostelemaan tuomaria sen enempää, TPV:n valmentaja Mikko Innanen muotoili.

Tilanne ei ole kuitenkaan toivoton. Mikäli sama ilme säilyy, TPV on loppukaudesta valmis yllätyksiin.

– Ei lyöty läskiksi ulosajon jälkeen. Tekeminen oli hyvää, mutta ei lohduta. Jostakin pitäisi saada pisteitä, Innanen summasi.

Nyt HJS:n hankkima kahden maalin etumatka oli liikaa. Voitto-osuman viimeisteli lohkon pelätyin maalipyssy Santeri Stenius, jolla on koossa jo 13 maalia.

TPV nousi vielä maalin päähän Oiva Laaksosen osumalla, mutta siitä ei herunut lopulta pisteen puolikastakaan.

Loukkaantumista kärsinyt TPV sai loppukaudeksi juuri Mattilan ja Ilves-Kissoista siirtyneen Jesse Jaakkolan. Apu tuli tarpeeseen.

Hakan liigaryhmään kuuluva Jesse Huhtala siirtyi puolestaan lainasopimuksella HJS:n riveihin, mutta vaarallinen hyökkääjä ei pelannut vielä Kaupissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut