Entinen huippu-uimari Jani Sievinen löytää suomalaisille yllättävän edun Tokiossa ja odottaa Mattssonilta jymypaukkua: ”Sekunti pois SE:stä, niin Matti on mitaleilla”

Olympiahopeaa Atlantassa 1996 voittanut Jani Sievinen muistuttaa, ettei lauantaina uitavasta sadan metrin rintauintikisasta kannata vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä Matti Mattssonin päämatkaa ajatellen.

Jani Sievinen laskee Matti Mattssonin ja Ari-Pekka Liukkosen Suomen ykkösmenestystoiveiksi Tokion olympia-altaassa. – Olen huomannut, että Matin kohdalla edes puoli sekuntia tavallista heikompi aika satasella ei tarkoita mitään. Minulla oli toisin. Jos ensimmäinen laji meni huonosti, koko viikon tiesi olevan pilalla, Sievinen sanoo.

23.7.2021 7:00

Matti Mattsson saa karistaa suurimman kisajännityksensä Tokion altaaseen heti lauantaina, kun hän avaa olympiaurakkansa sivulajissaan 100 metrin rintauinnissa.

Porilaisuimarin uraa tiiviisti seurannut ja TV5:llä olympialaisissa asiantuntijana toimiva entinen huippu-uimari Jani Sievinen korostaa, ettei lauantain uinnista kannata tehdä juuri minkäänlaisia johtopäätöksiä Mattssonin menestysmahdollisuuksista ajatellen hänen päämatkaansa 200 metriä. Sen alku- ja välierät uidaan ensi viikon keskiviikkona, finaali varhain torstaiaamuna.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut