Ilves-Kissojen joukkueessa lopulta kuusi koronatartuntaa - Urheilu - Aamulehti

Ilves-Kissojen joukkueessa lopulta kuusi koronatartuntaa – siirretyille kotipeleille löytyi uudet pelipäivät

Ilves-Kissoilta siirrettiin joukkueen koronakaranteenin vuoksi kaksi jalkapallon miesten Kakkosen peliä heinäkuulta myöhemmäksi.

Ilves-Kissat löysi uudet pelipäivät peleille, jotka jouduttiin siirtämään koronakaranteenin vuoksi.

20.7. 10:50

Aamulehti

Jalkapallon miesten Kakkosessa Ilves-Kissoilta siirrettiin heinäkuun alkupuolelta kotipelit SalPaa ja KaaPoa vastaan, kun Ilves-Kissojen joukkue asetettiin kahden viikon koronakaranteeniin 1. heinäkuuta joukkueen pelaajalla todetun koronatartunnan myötä.

Joukkue ei selvinnyt koronatilanteesta ilman jatkotartuntoja, vaan kaikkiaan joukkueessa ilmeni lopulta kuusi tartuntaa, joukkue kertoo kotisivuillaan. Ilves-Kissat tiedottaa, että tartunnan saaneet selvisivät kuitenkin lievillä oireilla.

– Toivotaan, että tauti ei jätä pelaajiin sen kummempia jälkiä, vaan he pystyvät pelaamaan täydessä kunnossa tulevina viikkoina. Ohjelmamme on todella tiukka tästä eteenpäin, joten tarvitsemme jokaisen pelaajamme täydessä kunnossa, Ilves-Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili kommentoi joukkueen kotisivuilla.

Siirretyille kotipeleille on löydetty uudet pelipäivät.

Salolaista SalPaa vastaan Ilves-Kissat pelaa keskiviikkona 25.8. kello 19 ja Kaarinan Poikia vastaan tiistaina 7.9. kello 18.30.

Molemmat pelit pelataan Tampereella Kaupissa.

– Harmittaa tietysti, että jouduimme siirtämään perjantaille ja lauantaille kaavaillut kotiottelut viikkopeleiksi, mutta toivottavasti yleisö silti löytää paikalle myös viikolla kannustamaan joukkueen loistaviin suorituksiin, joukkueenjohtaja Pekka Salo kertoi.

Ilves-Kissat on Kakkosen B-lohkossa seitsemäntenä. Alkukauden viidestä pelistä saldona on kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Joukkueen edellinen sarjapeli oli 30.6.

Joukkueen seuraava peli on paikallispeli TPV:tä vastaan 23. heinäkuuta. Aamulehti lähettää tuon ottelun suorana lähetyksenä verkkosivuillaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: