Krejcikova voitti jännitysnäytelmässä Sakkarin ja eteni Ranskan avointen finaaliin - Urheilu - Aamulehti

Krejcikova voitti jännitysnäytelmässä Sakkarin ja eteni Ranskan avointen finaaliin

Loppuottelussa asettuu vastaan oman välieränsä voittanut Venäjän Anastasia Pavljutshenkova.

Barbora Krejcikova tuuletti finaalipaikkaansa.

10.6. 22:34

Pariisi

Ranskan avointen naisten kaksinpelin toisessa välierässä torstaina kohtasivat sijoittamaton Tshekin Barbora Krejcikova ja 17. sijoitettu Kreikan Maria Sakkari. Ottelusta muodostui yli kolmetuntinen jännitysnäytelmä, jonka voiton vei lopulta Krejcikova erin 7–5, 4–6, 9–7. Kyseessä oli samalla tshekkipelaajan uran ensimmäinen naisten kaksinpelin finaalipaikka.

–  Olen aina halunnut pelata tällaisen ottelun. Haastavan pelin, jossa molemmat osapuolet pelaavat hyvin, mutta vain yksi voi voittaa, totesi Krejcikova ottelun jälkeisessä haastattelussa.

–  Vaikka olisin hävinnyt tämän ottelun, olisin silti ollut tyytyväinen itseeni. Taisteleminen on aina kaikkein tärkeintä. Se ei koske pelkästään pelaamista, vaan myös oikeaa elämää, Krejcikova lisäsi.

Lauantaina pelattavassa naisten kaksinpelin loppuottelussa Krejcikova saa vastaansa Venäjän Anastasia Pavljutshenkovan, joka voitti omassa välierässään Slovenian Tamara Zidansekin erin 7–5, 6–3.

Miesten kaksinpelin välierät pelataan perjantaina. Vastakkain ovat Serbian Novak Djokovic (1) ja Espanjan Rafael Nadal (3), sekä Kreikan Stefanos Tsitsipas (5) ja Saksan Alexander Zverev (6).

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: