Topias Palmi palaa Suomeen Italian Serie A:sta – tamperelaiskoripalloilija jatkaa seurassaan ensi kaudella - Urheilu - Aamulehti

Topias Palmi palaa Suomeen Italian Serie A:sta – tamperelaiskoripalloilija jatkaa seurassaan ensi kaudella

Topias Palmi pelasi Italiassa kaksi vuotta.

12.4.2021 17:27 | Päivitetty 12.4.2021 19:39

Aamulehti

Koripalloilija Topias Palmin kausi Italian Serie A:ssa on ohi. Tamperelaisen seuran Vanoli Cremonan tiedotteen mukaan Palmi on kärsinyt terveydellisistä ongelmista ja palaa Suomeen kuntoutusta varten.

Palmi, 26, siirtyi Cremonaan viime kaudeksi. Toisin kuin esimerkiksi tunnettu, kansainvälinen Sportando-koripallosivusto kertoi maanantaina, Palmin sopimusta Vanolin kanssa ei kuitenkaan ole purettu, Palmi viestitti Aamulehdelle. Palmin kolmevuotinen sopimus Italiaan jatkuu ensi syksynä viimeiseen vuoteensa.

Suomen A-maajoukkueeseen kuuluva Palmi pelasi kesken jääneellä kaudella Vanoli Cremonan riveissä 16,8 minuuttia per ottelu tehden 6,6 pistettä. Palmi heitti etenkin kolmosia (43,1 prosenttia) ja vapaaheittoja (96,4) erinomaisella tarkkuudella.

Vanoli Cremona on Serie A:ssa sijalla 12, kun runkosarjaa on neljä kierrosta jäljellä.

Korjattu 12.4.2021 kello 19.29: Topias Palmin sopimusta ei ole purettu, toisin kuin esimerkiksi Sportando-koripallosivusto uutisoi. Asia oikaistu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut