Golfin supertähti Tiger Woods joutui rajuun auto-onnettomuuteen - Urheilu - Aamulehti

Tiger Woods sai ulosajossa useita pirstaleisia avomurtumia jalkaansa, mutta pääsi jo leikkauksesta – viranomainen: Woods hyvin onnekas, kun selvisi hengissä

Woods sai onnettomuudessa useita murtumia jalkoihinsa. Onnettomuudessa ei epäillä olleen muita osapuolia.

Tiger Woods on joutuntu pahaan auto-onnettomuuteen.­

23.2. 22:18 | Päivitetty 24.2. 8:35

Golfpelaaja Tiger Woods toipuu leikkauksesta, jossa korjattiin hänen ulosajossa Los Angelesissa oikeaan jalkaansa saamia vakavia vammoja. Woods oli saanut useita pirstaleisia avomurtumia jalkaansa, jonka sääreen oli leikkauksessa asennettu tukilevy ja jonka nilkkaan oli asennettu ruuveja, lääkäri Anish Mahajan Harbor-UCLA -sairaalasta kertoi Woodsin Twitter-tilillä julkaistussa tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Woods on hereillä ja jatkaa toipumista sairaalassa.

Los Angelesin piirikunnan palopäällikkö Daryl Osby CNN:n mukaan, että Woos oli tajuissaan, kun pelastajat saapuivat onnettomuuspaikalle.

Los Angelesin piirikunnan apulaissheriffi Carlos Gonzalez kertoi lehdistötilaisuudessa, että Woods oli onnettomuuspaikalla rauhallinen ja pystyi kommunikoimaan. Gonzalez vahvisti myös, että Woods oli autossa kuljettajan paikalla. Hänet jouduttiin irrottamaan autosta leikkurien avulla.

Gonzalez oli tunnistanut golftähden, kun tämä oli kertonut nimensä.

– Hän ei vaikuttanut olevan huolissaan vammoistaan, mikä ei ole epätavallista liikenneonnettomuuksissa. Ihmiset ovat usein sokissa ja se on traumaattinen kokemus. Ei ole tavatonta, että ihmiset keskittyvät epäoleellisiin asioihin tai he tuntevat vammojensa aiheuttamaa kipua vasta paljon myöhemmin, Gonzalez lisäsi.

Gonzalezin mukaan Woods oli hyvin onnekas, kun selvisi onnettomuudesta hengissä.

Auton etuosa tuhoutui täysin

Woodsin auto pyöri useita kertoja ympäri, kunnes se pysähtyi tien viereen. Los Angelesin piirikunnan sheriffi Alex Villanueva sanoi, että auto kärsi onnettomuudessa vakavia vaurioita ja sen etuosa oli täysin tuhoutunut. Lisäksi auton turvatyynyt laukesivat. Villanuevan mukaan Woods käytti turvavyötä.

Alustavassa tutkinnassa on selvinnyt, että Woodsin auto oli osunut kahteen liikennemerkkiin ennen ajautumista ulos tieltä. Lisäksi Villanueva arvioi auton nopeuden olleen kova ja alueella on tapahtunut aiemminkin onnettomuuksia. Villanuevan mukaan ei vaikuta siltä, että Woods olisi yrittänyt hidastaa autonsa nopeutta ennen kohtalokasta ulosajoa.

Woods, 45, on voittanut urallaan 15 kertaa golfin major-turnauksen. Woods pidätettiin vuonna 2017, kun hän oli nukahtanut auton rattiin. Hän selitti tuolloin nukahtamista sillä, että oli ottanut reseptilääkkeitä, jotka saivat hänet nukahtamaan.

ABC-kanavan toimittaja Kenneth Moton julkaisi Twitterissä kuvia, joissa hänen mukaansa on onnettomuusauto.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?