Viimeinenkin alkuperäinen yhdysvaltalaishankinta jätti BC Nokian - Urheilu - Aamulehti

Viimeinenkin alkuperäinen yhdysvaltalaishankinta jätti BC Nokian

Daeshon Francis (edessä) on palannut Yhdysvaltoihin.

22.2. 10:16

Aamulehti

BC Nokiaan kauden alla saapuneet neljä yhdysvaltalaista ovat kaikki jättäneet seuran. Asia tuli päätökseensä maanantaina, kun seura tiedotti laituri Daeshon Francisin palaneen kotimaahansa henkilökohtaisten syiden takia.

Jo aikaisemmin talousvaikeuksista kärsineen BC Nokian olivat jättäneet Khaliq Spicer, Wesley Washpun ja Kauhajoelle siirtynyt Jeffery Garrett Junior. Francis, 25, oli jenkkinelikon kärkipelaaja 17,4 pisteen ja 6,3 levypallon ottelukeskiarvoilla.

BC Nokia jatkanee kauden loppuun kolmostason ykkösdivisioona B:stä hankitulla yhdysvaltalaisella Gokun Natesanilla ja kotimaisilla pelaajilla. Suomi-runkoa johdattavat kapteeni Antero Lehto, iso työmyyräduo Matias OjalaLauri Toivonen sekä fiksu pelintekijä Lassi Nikkarinen.

BC Nokia kamppailee nykykokoonpanollaankin tiukasti pudotuspelipaikasta. Keltamustat ovat miesten Korisliigassa kuudentena. Yhdeksäntenä olevaan Kotkan KTP-Basketiin on hyvää kaksi voittoa ja keskinäisten otteluiden puhdas saldo, kun neljä runkosarjapeliä on jäljellä.

BC Nokia kohtaa Tampereen Pyrinnön tulevana keskiviikkona kauden ensimmäisessä Pirkanmaan paikallisottelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut