Pyrinnön akatemiajoukkue B kohtasi sarjakärjen Tampereella – Katso tallenne koko ottelusta

Aamulehti aloitti torstai-iltana helmikuun suorien urheilulähetystensä sarjan Pyynikiltä, missä kohtaavat Pyrinnön akatemiajoukkue B ja Forssan Koripojat. Ottelun tallenteen voit katsoa tästä jutusta.

Kion Williams (tak.) pelaa Pyrinnön akatemiajoukkueissa isänsä pelinumerolla 32.

4.2.2021 14:30 | Päivitetty 5.2.2021 11:58

Aamulehti

Aamulehti aloitti torstai-iltana helmikuun suorien ottelulähetystensä sarjan Pyynikiltä, missä Pyrinnön akatemiajoukkue B kohtasi ja Forssan Koripojat. Aamulehti näytti

Peli alkoi kello 19.30. Ottelulähetys toteutettiin niin kutsutulla fanikameralla. Tallenteen ottelusta voit katsoa tämän jutun lopusta.

FoKoPo ja forssalaiset pelaajat kuuluvat kiinteästi suomalaisen koripallon perinteisiin. FoKoPo on pelannut 20 kautta pääsarjatasolla ja voittanut SM-pronssin vuonna 1994. Mainittakoon forssalaisen koripallon ja FoKoPon tutuista nimistä muun muassa Tuukka Kotti, Kari Kulonen ja Petri Niiranen.

FoKoPo johtaa maamme kolmanneksi korkeinta sarjatasoa miesten ykkösdivisioona B:tä. Tosin joukkue menetti selvän ykköstähtensä Gokul Natesanin vastikään BC Nokian liigamiehistöön. Nyt kärkivastuuta kantaa yhdysvaltalaislaituri Jerrell Martin.

Pyrinnön akatemiajoukkue B on sarjassa sijalla 11. Santeri Liljebergin luotsaama nuorekas joukkue pelaa laajalla ringillä ja samoja nimiä nähdään myös sarjatasoa ylempänä akatemia A:ssa. Mukana saattaa tänään olla muun muassa Pyrintö-ikoni Damon Williamsin poika Kion Williams, joka on akatemia B:n peliaikakuningas.

Katso ottelu Pyrinnön akatemia B–FoKoPo tästä:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut