Timo Jutila isännöi Jutin Jetset-klubia Tampereella MM-kisoissa 2022 - Urheilu - Aamulehti

Timo Jutila isännöi Jutin Jetset-klubia Tampereella MM-kotikisojen aikaan

Jutila on onnistunut löytämään roolin kiekkoilun parista myös uransa jälkeen.

Timo Jutila jutteli maajoukkuehieroja Juha Sulinin kanssa Kosicen kadulla Slovakiassa jääkiekon MM-kisoissa keväällä 2019.­

21.1. 18:45

Entinen jääkiekkomaajoukkueen puolustaja Timo Jutila ehtii kaikkeen. Jutila oli johtamassa Leijonat historialliseen MM-kultaan Tukholmassa 1995, ja myös tulevassa Suomen MM-turnauksessa Jutilalla on näkyvä rooli.

Tampereen uuden hallin läheisyyteen pystytetään teltta, jota Jutila isännöi. Captain’s Vip on Jutilan maailma MM-turnauksen aikana.

– Se on osa meidän virallista konseptiamme. Timo isännöi Jutin Jetset-klubia, yhteistyökumppaneista vastaava Tero Kumpulainen sanoi MM-turnauksen mediatilaisuudessa.

Vielä ei ole tarkalleen selvillä, ketkä saavat kutsuja tai ostavat lippuja Jutilan eliittiklubille.

Lue lisää: MM-kotikisat 2022 ihmeiden teatteria: halleissa puoli miljoonaa katsojaa, tv:n äärellä 1,6 miljardia

Jutila oli supliikkimies pelatessaan ja varsinkin uran jälkeen. Peliuransa jälkeen Jutila toimi vuosia Leijonien joukkueenjohtajana. Tampereella hän on isännöinyt Tapparan yritysvieraita, ja nyt vauhti kiihtyy, kun MM-kisat pelataan Suomessa.

Uransa jälkeen Jutila, 57, on esiintynyt mainoksissa ja televisio-ohjelmissa sekä pysynyt tiiviisti kansan huulilla värikkäänä persoonana.

MM-turnauksessa Jutila pelasi kahdeksana vuonna, olympialaisissa kolmesti ja näiden lisäksi kahdesti myös Canada Cupissa, joka nykyisin tunnetaan World Cupina.

Maajoukkueen joukkueenjohtajan eli GM:n pestiä hän hoiti peräti yksitoista kautta. Hän voitti joukkueenjohtajana myös maailmanmestaruuden vuonna 2011.

Tampereen ja Helsingin MM-turnaus pelataan 13.5–29.5.2022.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?