Salibandyseura Classic muuttaa Tampereelta Lempäälän Ideaparkiin - Urheilu - Aamulehti

Classic muuttaa Tampereelta Lempäälän Ideaparkiin – tältä näyttää seuran uusi logo ja kotiareena

Kauppakeskuksen tapahtuma-areenaan mahtuu urheiluotteluissa 1200 katsojaa.

Classic ja Nokian KrP taistelivat miesten salibandyliigan pisteistä viime lauantaina Lempäälän Ideaparkissa. Ville Lastikka ratkaisi 5–4-jatkoaikavoiton Classicille.­

25.11.2020 10:45 | Päivitetty 25.11.2020 11:00

Aamulehti, Lempäälä

Suomen johtava salibandyseura Tampereen Classic muuttaa vuoden päästä, syksyllä 2021, Lempäälään ja Ideaparkin kauppakeskukseen. Seura tiedotti keskiviikkona, että Classic on solminut nelivuotisen yhteistyösopimuksen Ideaparkin kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuluvan kauden jälkeen Classic siirtää toimistonsa, myymälänsä ja sekä liigajoukkueidensa että osan juniorijoukkueidensa kotipeleistä Ideaparkin kauppakeskukseen.

Ideapark ei ole Classicille tai suomalaiselle huippusalibandylle vieras paikka. Viimeksi viime perjantaina ja lauantaina Classic pelasi Lempäälässä salibandyliigan paikallisottelut, kun ensin Classicin naiset kohtasivat Kooveen ja lauantaina Classicin miehet iskivät yhteen Nokian KrP:n kanssa.

Tähän asti Ideaparkiin on kuitenkin tuotu vain yksittäisiä otteluita.

Tampereen Classic julkaisi keskiviikkona uuden logonsa.­

Ideaparkin tapahtuma-areena uudistetaan ja se avautuu juuri ensi syksynä. Classicin uuden kotiareenan kapasiteetti on 1200 katsojaa. Konsertteihin areenalle voidaan ottaa 2000 katsojaa.

Classic kertoo tiedotteessaan, että sen tavoitteena on tarjota Ideaparkissa yleisölleen ”Suomen paras palloilukokemus”.

Miesten salibandyliigaa johtava Classic uudistaa muuttonsa yhteydessä myös logonsa, joka kuitenkin säilyttää sinisen, punaisen ja valkoisen tutut värit.

Ideapark tiedotti samalla, että se avaa alustavan suunnitelman mukaan vuonna 2023 kauppakeskukseensa areenan lisäksi hiihtopuiston sekä uimahallin ja kylpylän.

Ideaparkin mallikuva uudesta areenasta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?