Väärän koronatuloksen saanut Ursula Wikström kolmantena miljoonan dollarin golf-kisassa Saudi-Arabiassa - Urheilu - Aamulehti

Väärän koronatuloksen saanut Ursula Wikström kolmantena miljoonan dollarin golf-kisassa Saudi-Arabiassa

Ursula Wikström ei antanut väärän koronatulokset häiritä peliään Saudi-Arabiassa.

12.11.2020 19:26

Suomen golfin kärkipelaajiin kuuluva Ursula Wikström on viettänyt erikoisia aikoja. Viime viikolla Wikström luuli kauden olevan ohi, kun hän sai positiivisen koronatestituloksen kilpailupaikalla Dubaissa.

Myöhemmin testi osoittautui kuitenkin vääräksi, ja Wikström pääsi mukaan torstaina Saudi-Arabiassa alkaneeseen Euroopan-kiertueen kisaan.

Avauspäivän jälkeen Wikstöm on kilpailussa kolmantena. Hän pelasi torstain kierroksen 67 lyönnillä (-5). Tanskalainen Emily Kristine Pedersen jakaa kolmatta sijaa samalla tuloksella.

Saudi-Arabiassa pelataan tällä ja ensi viikolla rahallisesti arvokkaat kilpailut. Palkintoarvo on peräti miljoona dollaria.

Wikström, 40, on pelannut koronapandemian murjomalla kaudella kuusi kilpailua, joista yhdessäkään hän ei ole päässyt kahdelle viimeiselle kierrokselle.

Kisaa johtavat englantilainen Georgia Hall (-7) ja walesilainen Lydia Hall (-6).

Ensimmäisessä Saudi-Arabiassa pelattavassa naisten Euroopan-kiertueen LET:n kisassa on mukana kaikkiaan kuusi suomalaista.

Muista suomalaisista Karina Kukkonen jakaa 36:tta sijaa (74, +2), Noora Komulainen on 53:s (+3), Tiia Koivisto jakaa 62:nen sijan (+4) ja kiertueen rankingissa yhdeksäntenä oleva Sanna Nuutinen 77:s (+5). Elina Nummenpää on tuloksissa +8.

Wikströmin tavoin vuoden 2016 olympiaturnauksessa pelannut Komulainen jätti viime viikon kisan väliin jouduttuaan mahdollisen altistumisen takia karanteeniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut