Toisen erän maalikarkelot riittivät voittoon – Nokian KrP kaatoi jälleen SPV:n kotonaan - Urheilu - Aamulehti

Toisen erän maalikarkelot riittivät voittoon – Nokian KrP kaatoi jälleen SPV:n kotonaan

KrP:n Joonatan Kovanen vietti viiden tehopisteen iltaa Raholassa.

9.11.2020 20:45

Aamulehti

Nokian KrP ei antanut Seinäjoen Peliveljien yllättää itseään kotikentällään salibandyn miesten F-liigassa. Sarjapisteet jäivät KrP:lle lukemin 9–5 (2–2, 6–1, 1–2). Neljän viime kauden aikana SPV ei ole pystynyt voittamaan nokialaisia Raholassa.

Tosin ottelun alku näytti, että voittoputkessa seilaava KrP on ilmeisen kylläinen. Pallollinen peli oli alusta asti kovin huolimatonta, ja vierailijat menivät johtoon jo 43 sekunnin jälkeen, kun Janne Autio iski avausmaalin vapaasti, kun nokialaisia kiinnosti puolustamista enemmän lähtö kohti vaihtopenkkiä.

Maalin jälkeen SPV piti ohjia koko avauserän, vaikka KrP saikin kuitattua vieraiden molemmat maalit. Koppiin mentiin tasatilanteessa 2–2.

Tasoituksen teki KrP:n Joni Henttonen, jolle maali oli 200:s liigapiste.

Käänne nähtiin toisessa erässä ajassa 25.18, kun jo KrP-legendan arvonimen ansainnut Henri Johansson iski kotijoukkueelle 3–2-johtomaalin. Sen jälkeen KrP meni menojaan ja teki toisessa erässä kuusi maalia.

Johanssonista tuli viime viikolla kaikkien aikojen ensimmäinen salibandyn pelaaja, joka on yltänyt Suomen miesten pääsarjassa tuhanteen runkosarjapisteeseen.

Maanantai-iltana Johansson tyytyi yhteen tehopisteeseen.

Päätöserässä SPV koetti vielä uhitella nousemalla kolmen maalin päähän, kun KrP nosti jalkaa kaasulta.

KrP:n tehopelaaja oli Joonatan Kovanen. Hän teki kaksi maalia ja syötti kolme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut