Lauri Markkasen Chicagolle neljäs peräkkäinen tappio NBA:ssa - Urheilu - Aamulehti

Lauri Markkasen Chicagolle neljäs peräkkäinen tappio NBA:ssa

Edellinen voitto tuli toissa viikon perjantaina Washington Wizardsista. Nyt Lauri Markkanen heitti 14 pistettä ja nappasi kuusi levypalloa.

7.1.2019 6:39

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on hävinnyt kotiparketillaan Brooklyn Netsille luvuin 100–117. Markkanen heitti 14 pistettä ja nappasi kuusi levypalloa. Hän pelasi reilut 33 minuuttia.

Markkasen onnistumisprosentti pelitilanneheitoissa oli 45,5 prosenttia. Kolmen pisteen heitot menivät sisään 33-prosenttisesti.

Bullsista eniten pisteitä eli 27 teki Zach LaVine. Netsin paras pistemies oli 28 pistettä heittänyt D'Angelo Russell.

Bulls on nyt hävinnyt neljä ottelua putkeen. Edellinen voitto tuli toissa viikon perjantaina Washington Wizardsista.

Ottelu oli pääosin Brooklyn Netsin hallintaa, ja Bulls kävi vain muutaman kerran johtoasemassa. Puoliajalle joukkueet lähtivät tasatilanteessa 55–55, mutta ottelun loppupuoliskon edetessä Nets kasvatti tasaisesti johtoaan. Viimeisen neljänneksen alkaessa vieraat olivat kuusi pistettä isäntiä edellä, mutta Bulls ei saanut enää kirivaihdetta päälle.

–  Meidän täytyy puolustaa paremmin. Hävisimme, koska puolustamisemme oli huonoa. Emme voi antaa 117:ää pistettä kotona, Chicagon päävalmentaja Jim Boylen sanoi Chicago Tribunelle.

Ottelussa Chicagon riveihin palasi Bobby Portis, joka oli seitsemän peliä sivussa nyrjähtäneen nilkan takia. Portis pelasi 19 minuuttia, teki 17 pistettä ja nappasi 5 levypalloa.

–  Hän on mukautuva pelaaja. On vaikea löytää vastustajaa, joka kykenisi kunnolla puolustamaan häntä, Boylen kommentoi Portisin peliä Bullsin Twitter-tilillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut