Naapuri pelästyi kirkumista ja itkua Ruotsissa - paikalle hälytetyt poliisit löysivät Suomen MM-kultaonnesta liikuttuneen naisen - Urheilu - Aamulehti

Naapuri kuuli asunnosta karmivaa huutoa ja itkua Ruotsissa– Paikalle hälytetyt poliisit löysivät Suomen MM-kultaonnesta liikuttuneen naisen

Poliisi otti melko tavanomaisen kotihälytyksen vakavasti myöhään sunnuntai-iltana Norrköpingissä.

Poliisien piti käydä Ruotsissa varmistamassa, ettei kerrostaloasunnossa ollut meneillään väkivaltarikosta, kun kuusikymppinen nainen eläytyi jääkiekkopeliin.

27.5.2019 15:14

Huolestunut naapuri kuuli kerrostaloasunnosta niin karmivaa huutoa ja itkua, että hän päätti soittaa virkavallan paikalle, paikallislehti Norrköpings Tidningar uutisoi.

Yksi henkilö oli kuullut jatkuvaa kauhunhuutoa, tai siltä se aluksi kuulosti, ja oli epäselvää, mistä huuto kuului, asunnosta vai porraskäytävästä, poliisin tiedottaja Erik Terneborn selittää lehdelle.

Huutoon oli myös sekoittunut itkua.

– Menimme sinne, tietysti. Otimme sen vakavasti ja kun pääsimme paikalle, tapasimme kuusikymppisen naisen, joka katsoi MM-finaalia.

Ilmoitus oli tullut poliisille paikallista aikaa noin kello 22.20 (23.20 Suomen aikaa) eli käytännössä samalla hetkellä kun Suomi meni Kanadaa vastaan 2-1-johtoon.

– Kauhunhuudolta vaikuttanut olikin onnen huuto, poliisi toteaa.

Virkavalta poistui paikalta asioiden oikean laidan selvittyä.

Ternebornin mukaan jäi epäselväksi, oliko naisella jokin kytkös Suomeen vai oliko tämä vain onnellinen naapurimaan menestyksestä.

Asiasta uutisoi Suomessa myös Ilta-Sanomat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: