Kolmikko seurasi täysin poikkeuksellisessa paikassa Leijonien kultafinaalia – ajoivat saunallisen vanhan paloauton keskelle Tamperetta - Urheilu - Aamulehti

Kolmikko seurasi täysin poikkeuksellisessa paikassa Leijonien kultafinaalia – ajoivat saunallisen vanhan paloauton keskelle Tamperetta

Suomi voitti Kanadan MM-kultafinaalissa sunnuntaina maalein 3–1.

27.5.2019 0:48 | Päivitetty 27.5.2019 10:51

Tamperelaisilla Peter Perttulalla, Eetu Ruusukalliolla ja Maria Välimäellä oli ehkä MM-finaali-illan mielenkiintoisin ratkaisu, missä kolmikko seurasi huippujännittävää ottelua Suomen ja Kanadan välillä.

Kolmikko saapui vanhalla, 43-vuotiaalla paloautolla ensimmäisten joukossa Tampereen Keskustorille sunnuntaina alkuillasta. Paloauto ei ole mikä tahansa menopeli, vaan siihen on rakennettu sauna.

Saimme esittelykierroksen, kun Leijonien voitto oli ratkennut:

Kolmikko sanoi, että heillä oli täysi usko Leijonien voittoon koko ajan. Siksi he saunomaan torille saapuivatkin jo ennen ottelun alkua.

– Laitettiin pitkäveto kiinni ja oikein meni, porukka hehkutti.

Peliä katsottiin hytissä ja välillä käytiin puulämmitteisessä saunassa lämmittelemässä.

Entä kuka oli heidän mielestään paras Leijona-joukkueen paras pelaaja?

– No tällä hetkellähän se on Mörkö-Anttila, kolmikko sanoi tarkoittaen Pirkanmaan suurta Leijona-sankaria Marko Anttilaa, joka oli Leijonien kapteeni ja teki finaalissa vielä kaksi maalia.

Kanada kaatui maalein 3-1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos