Mörkö-areena – Lempäälän jäähalli nimettiin Marko Anttilan mukaan - Urheilu - Aamulehti

Mörkö-areena! MM-sankari Marko Anttilalle komea kunnianosoitus kotikunnasta – Lempäälän jäähallin nimi meni uusiksi

Lempäälän jäähalli tunnetaan kesäkuun loppuun asti nimellä Mörkö-areena.

Ei ole vaikea arvata, kuka on Veeti Eskolinin suosikki Suomen joukkueessa.

27.5.2019 11:45

Aamulehti

Lempäälä heräsi maanantaina uuteen viikkoon täynnä juhlahumua. Kunnan kiekkosankari Marko Anttila laukoi sunnuntaina kaksi osumaa, mukaan lukien voittomaalin, Kanadan verkkoon Slovakian MM-finaalissa. Suomi juhli maailmanmestaruutta 3–1-lukemin.

Anttila maalasi puolivälierässä Ruotsia, välierässä Venäjää ja finaalissa Kanadaa vastaan ja nousi ”Mörkö”-lempinimellään kansan suursuosikiksi.

Tästä innostuneena Lempäälän jäähalli tunnetaan nimellä Mörkö-areena kesäkuun loppuun asti. Jäähallin virallinen nimi on ollut tähän asti Kiekkobussi-areena ja nimi eittämättä palaa heinäkuusta alkaen, mutta nyt edessä on reilu kuukausi Mörkö-huumaa.

– Haluamme tällä kunnioittaa Suomen maailmanmestaruutta ja erityisesti Marko ”Mörkö” Anttilan ylivoimaisuutta tiukoissa paikoissa. Täältä Lempäälästä ”Mörkö” on lähtenyt ja tämän on vähintäänkin ansainnut, varusteliike Kiekkobussi tiedotti maanantaina Facebook-sivuillaan.

Anttila, 34, on LeKin kasvatti ja edusti seuraa kakkosdivisioonassa ennen siirtoaan Ilvekseen. Tällä hetkellä hyökkääjä edustaa Helsingin Jokereita KHL:ssä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos