Samaan aikaan toisaalla – Katso videokoosteesta, millaiset MM-mitalijuhlat Kanadan pääkaupungissa oli kiekkomestaruuden ratkettua - Urheilu - Aamulehti

Samaan aikaan toisaalla – Katso videokoosteesta, millaiset MM-mitalijuhlat Kanadan pääkaupungissa oli kiekkomestaruuden ratkettua

Leijonat juhlii MM-kultaa Helsingin Kaisaniemessä. Kanadan pääkaupungin Ottawan keskustassa on hiljaisempaa.

Kanadan parlamentin edustalla on suuri nurmialue, johon kansalaiset kokoontuvat viettämään juhlapäiviä, osoittamaan mieltään tai pelkästään paistattelemaan päivää. Arkistokuva.

27.5.2019 19:47 | Päivitetty 27.5.2019 20:20

Aamulehti

Kanada voitti sunnuntaina päättyneissä jääkiekon MM-kisoissa loistavasti hopeaa.

Siksi on jokseenkin ihmeellistä, ettei Kanadan pääkaupungissa Ottawassa ole näkynyt juuri merkkiäkään mitalihulinasta. Samaan aikaan, kun suomalaiset kiekkofanit ovat kokoontuneet tuhatpäisinä Helsingin Kaisaniemeen juhlistamaan Leijonien mestaruutta, lajin emämaassa Kanadassa MM-mitali ei ainakaan web-kameran perusteella ole saanut liikkeelle suurta kansanjoukkoa viimeisen 20 tunnin aikana.

Ei, vaikka Ottawa Senatorsissa alkukauden pelannut Mark Stone valittiin sekä MM-turnauksen parhaaksi pelaajaksi että tähdistökentälliseen.

Katso tästä 24 tunnin nauhoitteesta, millaiset hulinat Ottawan parlamenttitalon puistossa oli sunnuntaista maanantaihin. MM-kulta ratkesi Leijonille Kanadan aikaa noin kello 16.30 sunnuntaina:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: